Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelli olması eğitimine engel olmadı

Bu haberin fotoğrafı yok
Engelli olması eğitimine engel olmadı

Dinar ilçesinde doğuştan engelli 11 yaşındaki çocuk okuluna akülü engelli aracıyla gidip geliyor

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde doğuştan bedensel engelli 11 yaşındaki Fatih Bayraktar, okuluna akülü engelli aracıyla gidip geliyor.
Engelli olmasının eğitimine engel olamayacağını ifade eden Bayraktar, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Allah’ım beni böyle yaratmış, onun için bir şey diyemiyorum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Okuldaki herkesin kendisine yardımcı olduğu için mutlu olduğunu belirten Bayraktar, şunları söyledi: “http://m.kocatepegazetesi.com/”2 yıldır Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulunda eğitim görüyorum. Derslerime çalışıyorum. Okumaya azmettim. Bir dersim kötü, ama onu da arkadaşlarım ve öğretmenimin yardımlarıyla düzelteceğim. Hepsi benimle ilgileniyor. Dayımın aldığı akülü engelli aracıyla okula gidip gelmeme arkadaşlarım da yardımcı oluyor. Okuyacağım ve doktor olacağım. Benim gibi engelli çocukların tedavisiyle uğraşacağım.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Bayraktar’ın sınıf öğretmeni Kemal Hozer de, Fatih’in azimli bir çocuk olduğunu belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okumaya çaba gösterir ‘çalışıp okuyacağım ve büyük adam olacağım’ derse başarıya ulaşacaktır. Buna inanıyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (AA)