Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelliler, Özdilek ailesiyle hoş vakit geçirdi

Ziyaret sırasında çocuklarla hoşça
Engelliler, Özdilek ailesiyle hoş vakit geçirdi

Ziyaret sırasında çocuklarla hoşça vakit geçiren Özdilek ailesi, onlara çeşitli hediyeler verdi. Engelli çocuklar da Özdilek’e giderek eğlencenin tadını çıkardı.
Özdilek Afyonkarahisar AVM, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Özdilek AVM, burada çocukların keyifli vakit geçirmesine vesile oldu. Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Özdilek’in anlamlı ziyaretinin ardından, engelli öğrenciler de Özdilek’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel eğitim alan çocuklarla bir araya gelen Özdilek ailesi, onlarla unutulmaz bir gün geçirdi.
ÖZDİLEK’E TEŞEKKÜR
Okul Müdürü Durmuş Dağdelen, Özdilek Afyonkarahisar AVM’ye duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, çocukların bu tür sosyal aktivitelerle topluma kazandırılabileceğini belirtti. Dağdelen, özel eğitim alan çocukları hem okullarında ziyaret eden hem de işletmede ağırlayan Özdilek yönetiminin örnek bir davranış sergilediğini dile getirdi.
Özdilek Afyonkarahisar AVM yöneticileri, “duygularda engel yoktur” anlayışıyla çocukların unutulmaz bir gün geçirmesine olanak sağladı. Çocuklar, AVM’de gezerek gönüllerince eğlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti