Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engellilerin lehine çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

AK Parti İl Sosyal

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, engelliler için fiziki engelleri kaldıracak en büyük yatırımların Cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti hükümetleri tarafından hayata geçirildiğini belirterek, “AK Parti’nin neferleri olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’dan aldığımız destekle engellilerin lehine çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar teşkilat üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla tam kadro sahaya indi. AK Partililer, hem engellilerin kurduğu sivil toplum örgütlerinin üyeleriyle hem de engellileri evlerinde ziyaret ettiler.
TEŞKİLAT MENSUPLARI TAM KADRO ZİYARETLERE KATILDI
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, Merkez İlçe Başkanlığı Üyeleri il genelinde engellileri ziyaret etti. Ziyaretler; Beyazay, Otizmliler, AFDİDAR, Sakatlar, MS Hastaları, Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler, Konuşma ve İşitme Engelliler ve Altı Nokta Körler Derneği mensuplarına yapıldı. Ziyaretlere İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Tekik, İl Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem Çelikbaş, Seyhan Kılıçaslan, Ramazan Sarıkaya, Gençlik Kolları ekibinden Murat Ege, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Sağlam, Ahmet Yağdıran, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Harika Kılıç katıldı.
“ENGELLİLER AK PARTİ İKTİDARINDA TOPLUMUN PARÇASI OLDU”
Yapılan ziyaretleri değerlendiren AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün tüm dünyada engellilerin yaşam kalitesini yükseltecek, hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımların atılmasına vesile olmasını diledi. Erişen şu ifadeleri kullandı: “Engelli kardeşlerimiz, AK Parti iktidarlarında hayatın tüm alanlarında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Bunun en net örneğini isim isim verecek olursak; Meryem Betül Çavdar, Münevvere Yılmaz, Kübra Saltık ve Murtaza Bekan Anıl’dır. Engelli kardeşlerimiz görüldüğü üzere elde ettikleri nice başarılarla bizleri gururlandırmaktadır.”
“ENGELLİ BİREYLERİN LEHİNE ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLECEK”
AK Parti hükümetlerinin engellilerin sorunlarının çözümünü öncelikleri arasına aldığını dile getiren Erişen şunları söyledi: “Engelli vatandaşlarımız için fiziki engelleri kaldıracak en büyük yatırımlar Cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti hükümetleri tarafından hayata geçirilmiştir. Sadece fiziki değil mevzuat çalışmaları da yine bizim hükümetlerimiz döneminde yapılmıştır. Biz AK Parti’nin neferleri olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’dan aldığımız destekle büyük bir gayret ve azimle engelli bireylerimizin lehine olacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda engellilere yönelik farkındalığın artmasına ve daha fazla sorumluluk alınmasına vesile olmasını temenni ediyorum.” İl merkezi dâhil 18 ilçede AK Partililer sorumluluk alanları içerisinde bulunan engelli bireyleri, onların mensup oldukları sivil toplum kuruluşlarını ve ailelerini ziyaret etti. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti