Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Enis Arıkan’ın Babası Nereli?

En son bir pizza markasının reklam yüzü de olan Arıkan, eğlenceli kişiliği ve mizah odaklı paylaşımları ile dikkat çekerken oyuncunun hayatı ve kariyeri merak konusu olurken aynı zamanda Enis Arıkan’ın babası nereli? Sorusunu da sizler için araştırdık…

En son bir pizza

Ekranların tanınmış ismi Enis Arıkan kimdir ve nerelidir? Enis Arıkan’ın Babası Nereli? Sorularını sizler için araştırdık…

 

ENES ARIKAN KİMDİR?

1983 yılında İstanbul’da doğan Enis Arıkan oğlak burcu olup oyuncudur. Ünlü oyuncu Arıkan’ın aile üyelerinden annesi Selma Arıkan babası Şükrü Arıkan’dır. Ünlü oyuncunun bir de ablası vardır. Üniversite eğitimini İstanbul’daki Bilgi Üniversitesi’nde, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümünden mezun olarak tamamlamasıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı- Tiyatro Bölümü’nde de dersler almıştır. Birçok ünlü ismin eğitim aldığı Müjdat Gezen Merkezinde Arıkan’ın, Ezgi Mola ve Şebnem Bozok gibi isimlerle sınıf arkadaşı olduğu bilinmektedir.

 

ENİS ARIKAN’IN  ‘’MÜKEMMEL BİR BABAM VARDI.’’

Ünlü oyuncu Enis Arıkan’ın babası Şükrü Arıkan kalp krizinden hayatını kaybetmiştir. Sosyal medya hesaplarında sık sık annesi Selma Arıkan ile paylaşımlar yapan Enis Arıkan annesinin tüm arkadaşları ile çok güzel anlaşabildiğini söylemiş ve sokakta çocukların kendisine değil annesine yöneldiğini söylemiştir.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan; “Ben aslında mutlu aile çocuğuydum. Mükemmel bir babam vardı. Sonra bazı sebepler nedeniyle iflas etti. Ve sıkıntılarından dolayı bir gecede kalp krizinden hayatını kaybetti. Bizim babamın her şeyini kaybettiğinden ve hiçbir şeysiz kaldığımızdan haberimiz yoktu. Annem ve bir ablamla yeni bir hayata başladık. Hepimiz birlikte çalıştık. Bu işe başladığımda tek hayalim, o sıkıntıları bir daha yaşamamaktı. İfadelerini kullanarak ne kadar üzgün olduğunu ifade etti.

ENİS ARIKAN ŞÖHRETİ NASIL YAKALADI

Ünlü oyuncu ve sosyal paylaşımları ile dikkat çeken Arıkan oyunculuk kariyerine ‘’Aynalı Tahir’’ adlı dizi ile başlayıp 2012 yılında ‘’ATV’’ ekranlarında yayımlanan ‘’uçurum’’ adlı dizi ile  şöhreti yakaladı.