Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘EN’lerin takımı Jetler – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
‘EN’lerin takımı Jetler

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor geride kalan 24 maç sonrasında Türkiye Profesyonel Ligleri’nden mücadele eden takımların en iyileri arasında yerini aldı. 3. Lig’deki 55 takımı, 2. Lig’deki 36 takımı ve 1. Lig’deki 18 takımı geride bırakan AFJET Afyonspor Süper Lig’deki Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor ve Trabzonspor’u da geride bıraktı. AFJET Afyonspor Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş ve ikincisi Medipol Başakşehir takımları ile yarışıyor. Elde edilen başarılara göre Medipol Başakşehir bile Afyonspor’un gerisinde kaldı.
JETLER BEŞİKTAŞ’LA YARIŞIYOR
AFJET Afyonspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 24 maçta, 46 golle Türkiye’nin en çok gol atan takım unvanına sahip oldu. AFJET Afyonspor’un en yakın takipçisi olan Beşiktaş ise 44 golle Afyonspor’un gerisinde kaldı. Beşiktaş oynadığı maçlarda 50 puan toplarken AFJET Afyonspor maç fazlasıyla 54 puanla yine Beşiktaş’ı geride bıraktı. Afyonspor 16 galibiyete ulaşırken Beşiktaş son aldığı Galatasaray galibiyetiyle 15 galibiyette kaldı. Beşiktaş’ın hanesinde 5 beraberlik 2 mağlubiyet bulunurken Afyonspor’un hanesinde de 6 beraberlik 2 mağlubiyet var.
ÖNEMLİ DETAY: 37 MAÇTIR KENDİ EVİNDE NAMAĞLUP
Afyonspor, kendi sahasında oynadığı son 37 maçtır yenilgi görmedi. En son 19 Ekim 2014 tarihinde Bodrum Belediyespor’a mağlup olan AFJET Afyonspor o maçtan bu güne kadar kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçları da (Karşıyaka, Yozgat ve Ümraniye) dahil olmak üzere Afyonspor kendi sahasında yenilmezlik rekoruna her hafta bir yenisini daha ekliyor.
AFJET Afyonspor daha önce de elde ettiği başarılı sonuçlarla ulusal basının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Seyircisi, oynadığı futbol kalitesiyle daha çok dikkat çekilmesi gereken bir takım olan AFJET Afyonspor takdire şayan bir şekilde yerel kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin de desteğini alıyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi