Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Erbakan Mücadelesi Ve Hedefleriyle Yol Göstermeye Devam Ediyor”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Milli Görüşün merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın mücadelesi ve hedefleriyle yol göstermeye devam ettiğini belirtti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, vefatının 13’ncü yıldönümünde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andığını ifade etti.

“HAYATINI BÜTÜN İNSANLIĞIN SAADETİNE ADAMIŞTI”

Erbakan’ın bir devlet ve dava adamı olduğunu ifade eden Karataş, “Erbakan Hocamız bizim için büyük bir liderdi. Saadet Partimizin Genel Başkanlığını ifa ederken hayata gözlerini yumdu. Nezaketi, devlet adamlığı, ilmi ve vizyonuyla örnek bir şahsiyetti. Hayatını ülkemizin ve bütün insanlığın saadetine adamıştı.” ifadelerine yer verdi.

 

“BIRAKTIĞI MİRAS BİZLERİN OMUZLARINDADIR”

Başkan Adayı Karataş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye’de ahlaki ve manevi değerler ışığında üretim, kalkınma, adil paylaşım ve insanca yaşam için son nefesine kadar mücadele ettiğini kaydetti. Karataş, “Erbakan Hocamızın bıraktığı miras bizlerin omuzlarındadır, ortaya koyduğu idealler insanlığın kurtuluş reçetesidir. Bu sebeple onun açmış olduğu yolda son nefesimize kadar yürümek en büyük vazifemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle merhum hocamız Necmettin Erbakan’ı ahirete irtihalinin 13. yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti