Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ErdenTimur Neden Ayrıldı?

Galatasaray’ın iki yıl üst üste TrendyolSüper Lig şampiyonu olmasında emeği geçen Erden Timur, görevi bıraktı. Peki ama neden?

Galatasaray’ın iki yıl üst

Erden Timur, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili olarak görev yaparken, istifa etti. Timur istifa kararının kolay olmadığını, ancak kendisine başka bir seçenek bırakılmadığını kaydetti. Timur, Galatasaray’da yaşanan iç süreçler ve yönetim kurulu listesinde yer almaması gibi sebeplerle görevinden ayrıldığını belirtti. Ayrıca, son 7 ayın özellikle yoğun geçtiğini ve bu süreçte yaşadığı zorluklara değindi.

Galatasaray’ın son iki yılda kazandığı şampiyonluklarda büyük pay sahibi olduğunu, ancak yeniden başkan seçilen Dursun Özbek’in yönetim kurulu listesinde yer almadığı için istifa ettiğini belirtti.

İstifa kararını şampiyonluk yarışının devam ettiği bir dönemde açıklamanın mümkün olmadığını, bu yüzden sürecin uzadığını ve bu durumun kendisine zarar verdiğini düşündüğünü ifade etti.

Kendisine yönelik sosyal medyada ve camiada yapılan eleştirilere ve iftiralara dayanamadığını, bu durumların Galatasaray’a olan bağlılığı dışında katlanılabilir olmadığını söyledi.