Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: Aşure programını gelenekselleştirmek istiyoruz

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, Muharrem ayı nedeniyle düzenledikleri ve gelenekselleştirmek istedikleri aşure programında dernek üyeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.




Altı Nokta Körler Derneği

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nda 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü Muharrem ayı kapsamında aşure programı düzenlendi. Programa; Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan, dernek üyeleri aileleriyle birlikte toplam 70 kişi katıldı.

Aşure programı hakkında bilgi veren Hakan Erdoğan, şunları kaydetti: “Aşure programımız dernek binamızda üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşti. İnşallah geleneksel hale getireceğimizi bu programı derneğimizin gönüllüsü Hanife Köker ablamız ve diğer gönüllü hanımlarımızın destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Sağ olsunlar hanımlar dernek binamızda aşuremizi yaptılar, dualar, hatimler eşliğinde aşure programını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure prgoramımıza katılan tüm üyelerimiz ve ailelerine, derneğimizin kurucu Başkanı Sayın Hamit Karabunar ağabeyimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua da bulunan dernek gönüllümüz Mehmet Dönmez hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti