Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: E-KPSS tercihleri başladı

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, E-KPSS yerleştirme tercihlerinde yardımcı olmak üzere
isteyen tüm engellileri dernek şubesine beklediklerini açıkladı

 

E-KPSS yerleştirme tercihlerinin 13-19 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacağını belirten Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “E-KPSS engelli yerleştirme tercihleri 13-19 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite önlisans tercihleri yapılacak olup toplam 2 bin 140 kişinin ataması gerçekleştirilecek. Biz Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak her yıl yaptığımız gibi bu atama döneminde de engelli kardeşlerimize dernek binamızda iki gönüllü kardeşimizle beraber tercihlerini yapmaları için yardımcı oluyoruz. Tercihte bulunacak olan tüm engelli kardeşlerimize destek olmak için kendilerini derneğimize bekliyoruz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti