Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erhan: Sosyal Demokrat Belediyeciliği Afyon’a Yayacağız

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP olarak iddialı olduklarını, sosyal demokrat belediyeciliği Afyonkarahisar’ın her bölgesine yaymak için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

CHP İl Başkanı Faruk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Emirdağ Belediye Başkan adayını partinin İlçe Başkanı Barış Can olduğunu belirtti. Erhan,

“EMİRDAĞ’DA BARIŞ CAN İSMİNDE MUTABAKAT SAĞLADIK”

Emirdağ’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, partisinin Afyonkarahisar’daki 18 İlçe başkanının her birini yol arkadaşı olarak gördüğünü ifade etti. Erhan, “Barış Başkanla güzel bir sebeple yollarımızı ayırırken Erdal Başkanımla yol arkadaşlığına başlamış bulunuyorum. Emirdağ Belediye Başkan adaylığı için herkesin üzerinde mutabakat sağladığı, telefonla görüştüğüm herkesin önerdiği isim, ‘Emirdağ’ı o kazanır.’ denilen Barış Can’ın adaylığı için buradayız. Türkiye’nin her bir belediyesine CHP bayrağını asmak için çıktığımız bu yolda Emirdağ’da bu bayrağı asacak doğru kişiyle yürüyor olmak en büyük mutluluğumuz. Hem Belediye Başkanlığını kazanacağından, hem de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yok. Sosyal demokrat belediyeciliğin hakkını vereceğine inancım tam, halkımıza en iyi hizmeti vereceğinden de çok eminim.” dedi.

Erhan Sosyal Demokrat Belediyeciliği Afyon’a Yayacağız

“BU SEÇİMLERDE CHP OLARAK İDDİALIYIZ”

“Partimizdeki değişim sonrası oluşan olumlu enerjiyi sahaya yansıtıp sandıkta oya dönüştüreceğiz. AKP iktidara geldiğinde Emirdağ belediyesinde CHP’li bir başkan vardı.” diyen Erhan, şunları kaydetti: “Emirdağ’a 20 yıllık aradan sonra tekrar CHP belediyeciliğini kazandıracağız. Emirdağ’a en uzak ilçede, Dazkırı’da CHP’li belediyemiz var. Oraya giden herkes ‘O nüfustaki bir ilçeye gelmez’ denen doğalgazın geldiğini de, çoğunluğu hibeyle yapılan, yaşayanların huzurlu vakit geçirmesini sağlayan Adalet Parkını da, kadınlara özel yapılan Zübeyde Hanım Kültür Evini de görüyor. İhsaniye’nin 5 yıllık süreçte nasıl bir gelişim gösterdiği ortada. Dereçine, Yeşilçiftlik ona keza. Artık herkes CHP belediyeciliğinin bir ilçeyi nasıl değiştirebildiğini biliyor. Bu seçimlerde Emirdağ merkezde de, beldelerimizde de iddialıyız, yakınımızdaki ilçeler olan Bayat’ta da, Bolvadin’de de, Çay’da da, Sultandağı ilçemizde de iddialıyız. Sosyal demokrat belediyeciliği Afyonkarahisar’ın her bölgesine yaymak için var güzümüzle çalışacağız. Bölgedeki başkanlarımız birbirleriyle hizmet yarışı yapacaklar. Barış Can Başkanımızın adaylığını kutluyor, başarılar diliyorum.”