Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmen iddialı hazırlanıyor

1. Amatör Lig’de mücadele

1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Erkmenspor, yaptığı 8 sporcu transferi ile şampiyonluğa aday olduğunu gösterdi

 

Afyonkarahisar’da 1. Amatör Lig’de mücadele etmek için hazırlanan Erkmenspor, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Teknik Sorumlu olarak Mustafa Köken’e takımı emanet eden Erkmenspor, 8 de yeni transfer yaptı.
Erkmenspor’un transferleri şu şekilde:
Tınaztepe Belediyespor, Işıklar Belediyespor, Yaylabağıspor ve Şuhut Belediyespor, Kütahya’da da Savcılarspor’da forma giyen başarılı stoper Celil Gönk Erkmenspor’a ‘Evet’ dedi.
Çayırbağ Belediyespor, Yaylabağıspor ve Seydiler Belediyespor’da futbol oynayan savunmada orta sahada ve forvette başarılı olan Mesut Uzuntepe Erkmenspor ile anlaşma sağladı.
İstanbul Esenler, Alaşehir, Afyonspor, Şuhut ve Taşoluk formaları giyen orta saha oyuncusu Nusret Öner, Erkmenspor ile anlaşma sağladı.
Şampiyonluğa oynayan Salar Belediyespor, Bolvadin Belediyespor, Düzağaç Belediyespor, Şuhut Belediyespor, İscehisarspor formalarını terleten 10 sırt numaralı Osman Öz, Erkmenspor ile yeni sezon için anlaşma sağladı.
Şuhut Belediyespor ve Susuz Belediyespor formalarını giydiği dönemde başarılı işlere imza atan Akif Kırmızıgül, Erkmenspor’a ‘Evet’ dedi.
Erkmen Belediyespor, Nuribey Belediyespor ve Sinanpaşa Belediyespor’da stoper olarak oynamasına rağmen attığı gollerle dikkat çeken Muhammed Ali Taş, Erkmenspor ile anlaşmaya vardı.
En az gol yiyen kaleci unvanına sahip olan Emre Erkan, İscehisarspor ile hem BAL’da hem de SAL’da oynadı. Erkan şimdi de Erkmenspor’un başarısı için ter dökecek.
AFJET Afyonspor’un altyapısında başarılı işler çıkaran Sami Tuna, bu sezon 1. Amatör Lig’de Erkmenspor ile sahaya çıkacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti