Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erman Toroğlu Ve Eşi Kaç Yaşında?

Eski futbolcu ve hakem, Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz, boğaz manzaralı evinin kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açmasının ardından magazin basının gündeminde yer aldı. Eski futbolcu Erman Toroğlu ve kendisinden 34 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz’nun kim olduğu merak edilerek sorgulanmaya başlandı. Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz kimdir?

Eski futbolcu ve hakem,

Sevilerek takip edilen televizyon programı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ bu hafta eski futbolcu Erman Toroğlu ile eşi Ezgi Yavuz’un İstanbul’daki boğaz manzaralı evine konuk oldu. Kendisinden 35 yaş küçük eşi ile yaşadığı boğazdaki evleri izleyiciler tarafından tam not alan Erman Toroğlu ve eşinin kim olduğu araştırılmaya başlandı.

 

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?

Tam adı Erman Refik Toroğlu’dur. 24 Kasım 1948 (75 yaşında) tarihinde Ankara’da doğmuştur. Eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır.

Ankara Atatürk Lisesi’nden mezunu olan Erman Toroğlu, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nin kamu yönetimi bölümü mezunudur.

 

Futbol hayatına Lise yıllarında Gençlerbirliği’nde başlayan Toroğlu,  profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü’nde devam etti. Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra hakemliğe başlayan Toroğlu, 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yönetti.

 

Lise yıllarında tanışıp 1974’te evlendiği Şükran Toroğlu’ndan 2011’de ayrılan Toroğlu, 2017 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Bu evlilikten iki çocuğu olan Toroğlu, 2022 yılında kendisinden 34 yaş küçük olan eski avukatı Ezgi Yavuz’la evlendi.

 

ERMAN TOROĞLU VE EŞİ KAÇ YAŞINDA?

Erman Toruoğlu, 75 yaşındadır. Kendisinden 34 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ise 1982 yılında doğmuştur ve 42 yaşındadır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti