Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu birinci, Açba sonda – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu birinci, Açba sonda – Kocatepe Gazetesi
Eroğlu birinci, Açba sonda

Ajans Press tarafından yapılan araştırmaya göre 12 Haziran-31 Aralık 2011 tarihleri arasında Afyonkarahisar milletvekillerinden en çok, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile ilgili haber yapıldı. 5 milletvekili arasında, en az haber ise AK Partili Sait Açba hakkında yazıldı

Ajans Press, 12 Haziran 2011’deki genel seçimlerden sonra milletvekili seçilen kişilerin 6 aylık “haber performansı”nı yayınladı. Araştırma sonucu çıkan haber adetlerine göre Milletvekilleri ilk 10 listesi Başbakan, Muhalefet başkanı ve popüler Bakanlardan oluştu.
Milletvekillerinin tamamının basın yansımaları göz önünde tutularak, bağlı oldukları partilere göre inceleme yapıldığında, AK Partili milletvekillerinin haber toplamı yüzde 66 ile birinci. CHP’li milletvekilleri toplamı yüzde 23, MHP yüzde 6, BDP yüzde 4, Bağımsızlar yüzde 1, Kadep ise yüzde 1’in altında oranlarda basında yansıma buldu.
Eroğlu hakkında
4 bin 800 haber
Afyonkarahisar milletvekilleri arasında, 6 aylık süreçte en çok haber, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında yayınlandı. Hakkında 4 bin 843 haber yayınlanan Eroğlu’nu 557 haber ile Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş izledi. AK Parti Milletvekili Halil Ürün hakkında 364 haber yayınlanırken, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz hakkında 309 haber kaleme alındı. Afyonkarahisar milletvekilleri arasında, 6 aylık dönem içinde en az haber ise AK Parti Milletvekili Sait Açba hakkında yayınlandı. Açba, 155 haber ile milletvekilleri arasında son sırada yer aldı. (Kocatepe)

Eroğlu’nun programı yoğun

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu çeşitli toplantılara katılmak üzere Afyonkarahisar’a geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın saat 09.30’da Afyonkarahisar İl ve İlçeleri Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri Eğitim Programına katılacak. Bakan Eroğlu daha sonra saat 19.30’da AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Programına katılacak. Hafta sonunu Afyonkarahisar’da geçirecek Bakan Eroğlu 11 Mart Pazar günü saat 11.00’de Mikro Kredi Dağıtım törenine katılacak. Eroğlu daha sonra saat 12.15’de Afyonkarahisar Valiliği İsrafı Önleme Vakfı Asım Kocabıyık Mikrofinans Şubesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının açılış programana katılacak. Bakan Eroğlu son olarak saat 13.00’de Afyonkarahisar İl Danışma Meclisi Toplantısı katılacak. (Kocatepe)