Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu, inlerin 4 kapısını da vuruyoruz içerde kalıyorlar

Bu haberin fotoğrafı yok
Eroğlu, inlerin 4 kapısını da vuruyoruz içerde kalıyorlar

Terörle mücadelede geçmişte yanlış hedeflerin vurulduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, istihbarat faaliyetleri sayesinde artık dağların altına yapılan sığınakların tüm kapılarının vurulduğunu söyledi. MHP’nin hiçbir öneri ve teklife yanaşmadığı söyleyen Eroğlu, HDP, CHP ve MHP’nin sandığa gömüleceğini anlattı

Dinar’da AK Parti’nin Kadem Düğün Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Veyse Eroğlu, terörle mücadelenin terör bitinceye, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edeceğini söyledi. Türkiye’nin büyük bir güç olduğunu vurgulayan Eroğlu, “Artık kendi savunma sanayimizi yapacak güce eriştik. Eskiden dağlar dövülüyordu. Yanlış dağlar vuruluyordu. O dağlar altında çok büyük yerler yapmışlar. Bu inlerin 4 kapısı var. Şimdi jetlerimiz o 4 kapıyı da vuruyorlar. Onlar o inlerin içinde kalıyorlar. Allah’a şükürler olsun Kandil yerle bir edildi. Kendi mühendisimizin, sanayicimizin yaptığı güdümlü füzelerimiz var. Gidiyor inini takip edip patlatıyor. Şu an bütün cephanelikleri tahrip oldu. Türkiye içinde ufak tefek hareketlerle, güya terör örgütü kendisini göstermeye çalışıyor. Kar etmez. Onlar da tamamen etkisiz hale getirilecek. Bunu tamamen Türkiye’nin gücüne borçluyuz” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin terör sorununda sadece PKK ile uğraşmadığını ifade eden Bakan Eroğlu, “Şark Meselesi” adı altında yüzyıllardır Osmanlı ve Türkiye’nin geri bırakılmaya çalışıldığını söyledi. PKK’nın Türkiye’yi böl-parçala planlarının bir parçası olduğunu aktaran Eroğlu, “PKK tamamen bir maşadır. Bizim insansız uçaklarımız onların ajanlarının yerlerini bile tespit ediyor. Bakıyorsunuz diğer batılı ülkelerin pek çok ajanı PKK’yı eğitiyor. PKK bütün milletimizin düşmanıdır. Doğu ve Güneydoğu’daki vatandaşlarımızın da en büyük düşmanı PKK’dır. Dolayısıyla bunun muhakkak yok edilmesi gerekiyor. Hükümetimiz, devletimiz bunu yapıyor, yapacak. Sadece PKK ile uğraşmıyoruz geçenlerde tespit edildi. Almanya’da bir fabrika özel bir silah üretiyor. Tamamen PKK’ya gönderiyor. Öbür taraftan bazı ülkelerin ajanları PKK’nın elemanlarını eğitiyor. Geçenlerde Doğu ve Güneydoğu’ya gittiğim zaman ‘uyan ey halk, uyan ey millet’ dedim” dedi.
CHP, MHP VE HDP’Yİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ
Türkiye’de Ay Yıldızlı Bayrağın ilelebet dalgalanacağını ifade eden Bakan Veysel Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı:
“Batı, onların işbirlikçileri, üst akıl, paralel yapı niye uğraşıyor çünkü Türkiye çok gelişiyor, büyüyor. IMF’ye borcumuzu ödeyince bunlar daha çok uyandılar. Türkiye büyüyor biz bunları nasıl tutacağız diye plan üzerine plan yaptılar. Bakın biz 7 düvele karşı çarpışıyoruz. Muhalefet, paralel yapı, yurt dışındaki düşmanlar hepsiyle mücadele içindeyiz. Ama muvaffak olamayacaklar. Millet 7 Haziran seçimlerinden sonra siyasi durumu gördü. Bazı muhalefet partilerinin liderleri üst akılın emriyle hareket ettiler. ‘Seçime gidiyoruz’ diyoruz, ‘seçim istemiyoruz’ diyorlar. ‘Şöyle yapalım’ diyoruz Sayın Bahçeli, ‘yok, HDP’li bakanlar girmesin’ diyor. ‘Tamam, o zaman dışarıdan destek ver’ diyoruz, ‘yok’ diyor. ‘O zaman gel koalisyon kuralım’ diyoruz ona da ‘seçim hükümeti kuralıma’, da ‘seçime gidelim’ de ‘yok’ diyor. Yok, yok, yok. Herhalde milletimiz anladı. Onları da CHP’yi de, HDP’yi de sandığa gömeceğiz.”
Eroğlu konuşmasının ardından Dinarlılarla bayramlaşarak Sandıklı ilçesine gitti. Sandıklı’da kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşmaya katılan Eroğlu, bayramlaşmada vatandaşlarla tek tek tokalaşarak isteklerini dinledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti