Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu yeni tesisleri gezdi – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu yeni tesisleri gezdi – Kocatepe Gazetesi
Eroğlu yeni tesisleri gezdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarının ardından ‘Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda temaslarda bulunan Bakan Eroğlu,’na AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, teşkilat üyeleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fehmi Yurtyapan eşlik etti. Bakan Eroğlu ziyaretleri sırasında Başkan Burhanettin Çoban ve yüklenici firmadan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
“PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ
 BELEDİYEMİZ YAPACAK”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hizmete alınacak ‘Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin yoğun yapılaşmadan dolayı dinlenip eğlenilebilecek yerlerin çok az olduğu Cumhuriyet Mahallesi’ne nefes aldıracağını ifade etti. Geçici kabulü yapılan salonun dünya standartlarında olduğunu ifade eden Başkan Çoban, Bakan Eroğlu ve milletvekillerinin büyük çabalarıyla şehrimize önemli bir spor tesisini daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Çoban 3 bin kapasiteli yeni salonda dikkat çeken detayın ise teleskopik tribünlerle ekstra koltuk desteğinin sağlandığını açıkladı. 22 bin metrekarelik arazi üzerinde tamamlanan projenin bölgenin yeşil alan ve ilimizin spor tesisi ihtiyacını karşılayacağını aktaran Başkan Çoban; tesisin sadece bir spor salonu ve gençlik merkezinden ibaret olmadığını, çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesinin ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.
İki antrenman salonu, eskirim, jimnastik, fitness masa tenisi branşlarının da faaliyet gösterilebileceğini salonda 8 soyunma odası, ithal parke zemin ve eurolig statüsünde kullanılabilecek basketbol potaları yer alıyor. Çatı yüksekliğinin dünya üzerindeki tüm salon sporlarının yapımına müsait olduğu bildirilirken, acillerde dahil olmak üzere toplam 9 giriş ve çıkış kapısı bulunan salonun 300’den fazla araç kapasiteli otoparkı var.