Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu’ndan Afyon’a Spor Lisesi müjdesi

Sadece Orman ve Su
Eroğlu’ndan Afyon’a Spor Lisesi müjdesi

Sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile alakalı yatırımlarla yetinmeyen ve Afyonkarahisar’ın her alanda yatırım almasını sağlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun girişimleri sonrasında Afyonkarahisar’a bir spor lisesi kazandırıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşmesinin ardından gerekli yazışmaların yapılması ile atılan adımın ardından Afyonka-rahisar’a bir spor lisesi kazandırıldı.
FETÖ operasyonları sonrasında kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen Özel Osmanbey İlkokulu Afyonkarahisar Spor Lisesi’ne dönüştürüldü. Bu eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak lise, 3 şube’de 90 öğrenciye eğitim verecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu şehirdeki öğrencilerin spor alanında eğitim almak için başka şehirlere gitmelerini arzu etmediklerini ve bu sebeple bir spor lisesine ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Bakan Eroğlu, “Biz Afyonkarahisar’ın hizmetkarıyız, memleketimiz için, gençlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Eğitim ve öğretimde şehrimizdeki kaliteyi artıracak olan Afyonkarahisar Spor Lisesi öğrencilerimize ve Afyonkarahisarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti