Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski İtalya Başbakanının Yasak Aşkına Tecavüz Girişimi

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin yasak aşkı Patrizia D’Addario, tecavüz girişimine maruz kaldığı iddiasıyla polise başvurdu. İşte detaylar…

Eski İtalya Başbakanı Silvio

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, bir dönemin iz bırakan politikacıları arasındaydı. Futbol kulübü A.C. Milan’ın da bir dönem başkanlığını yapan Berlusconi, ülkesinde bir politikacı için inanması güç boyutlara vardığı yorumlarına neden olan çapkınlığı ile tanınıyordu. Bu kez tarih sahnesinde yer alan bir başka çapkınlık konusuyla olmasa da eski kız arkadaşlarından biri nedeniyle uzun süre sonra yeniden gündemde.

 

86 yaşında hayata gözlerini yuman Silvio Berlusconi’nin İtalya’nın Lecce şehrinde bulunduğu belirtilen eski kız arkadaşı Patrizia D’Addario, bir villada birden fazla sayıda tecavüz girişimine maruz kaldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Eski İtalya Başbakanının Yasak Aşkına Tecavüz Girişimi

Birçok kez tecavüz girişimine maruz kaldı

 

La Gazzetta del Mezzogiorno gazetesinin haberine göre Lecce Emniyet Müdürlüğü’ne verilen suç duyurusunda iş için bulunduğu villada zorla alıkonulduğunu kaydeden D’Addario’nun birçok kez tecavüz girişimine maruz kaldığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu bilgisi paylaşıldı.

 

Haberde Lecce’nin Basso Salento beldesinde yaklaşık bir haftadır alıkonulan D’Addario’nun bir saldırganın çok sayıda tecavüz girişimi ile karşı karşıya kaldığı ve telefonunun elinden alındığı bildirildi. Lecce Emniyet Müdürlüğü’ne yoldan çevirdiği araçla bizzat gelen D’Addario’nun şok geçiriyor olmasına karşın kolluk kuvvetlerinin hastaneye götürme önerisi kabul etmediği bilgisi de haberde yer aldı.

Polisin soruşturma başlattığı öğrenilirken tecavüz girişiminde bulunan kişinin ismi açıklanmadı.

 

Adı geçen sene Berlusconi ile anılmıştı

 

D’Addario’nun adı geçen sene ölümünden önce Berlusconi ile anılmıştı. Bu kapsamda en son Berlusconi’nin Roma’daki özel ikametgahına bir parti için katılmış, yerel basında çeşitli haberlere konu olmuştu. Bu haberlerde Berlusconi ile birlikte olduğunu da beyan etmiş, ülke genelinde kısa sürede tanınırlık kazanmıştı.

 

“Bunga bunga” adı verilen partilerde fuhuş ve rüşvet gibi suçlamalarla yargılanan ve adı sıklıkla skandallara karışan Berlusconi, tedavi gördüğü San Raffaele Hastanesi’nde 2023 yılında hayatını kaybetti. Berlusconi’ye geçtiğimiz yılın Nisan ayında lösemi teşhisi konmuştu. Mayıs ayında taburcu olan Berlusconi, daha sonra yeniden hastaneye yatırılmıştı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti