Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaf teşkilatında işbirliği güçlenecek – Kocatepe Gazetesi

Dinar ilçesi’nin Esnaf Teşkilatı
Esnaf teşkilatında işbirliği güçlenecek

Dinar ilçesi’nin Esnaf Teşkilatı Başkanları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.
Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Bayram Güçlü, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu ile bir araya gelen ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, işbirliğinin güçlendirilmesi konusunda hemfikir oldu. Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, “ESOB Başkanımız ve yönetimiyle önceden başlayan görüş alışverişimiz artarak devam edecektir” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak; “Dinarlı Başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Yakın zaman içinde Dinar ilçemizi ziyaret ederek Başkanlarımızı ziyaret ettik. Sayın Topçu ve Sayın Güçlü’nün ziyareti bizleri memnun etmiştir” dedi.
Ziyarette; ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl, Tatarlı Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtaş ile Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz da hazır bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti