Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafa faizsiz kredi desteği verilecek”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Esnafa faizsiz kredi desteği verilecek"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam Emirdağ İlçesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Sağlam, “Esnafa düşük faizli kredi uygulamasının devam ederken, 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği de verilecek” dedi

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi tarafından karşılanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili adayı Sağlam, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
“GİRİŞİMCİLİĞİN ÖNÜNDEKİ
ENGELLER KALDIRILACAK”
Esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Sağlam, “Esnafa düşük faizli kredi uygulamasının devam ederken, 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği de verilecek. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisinin alınmayacağı açıklandı. Ayrıca kadın girişimciliğinin önündeki engellerin kaldırılması ve kadınların ekonomik hayattaki rollerinin geliştirilmesine yönelik yeni destek mekanizmaları geliştirilecek. Şirketlerin endüstriyel tasarım, üretime hazırlık, üretim süreci, pazara sunum ve satışı sonrası hizmetlerine yönelik faaliyetleri desteklenecek” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)