Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ethem Tem Fotoğraf Yarışmasının 6’ncısı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Belediyesi ana sponsorluğunda, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde düzenlenecek Atatürk’ün Kocatepe’de çekilmiş dünyaca ünlü fotoğrafının da sahibi olan Etem Tem, fotoğraf yarışmasının bu yıl altıncısı düzenlenecek.

Afyonkarahisar Belediyesi ana sponsorluğunda,

Geleneksel hale gelen ve geçen yılın en fazla katılım alan fotoğraf yarışması özelliğine sahip Etem Tem Ulusal Fotoğraf yarışması bu yıl altıncı kez yapılacak. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz’in katılımlarıyla protokol imzalandı.

BAŞKAN CENGİZ, BAŞKAN ZEYBEK’E TEŞEKKÜR ETTİ

ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, yarışmaya verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Cengiz, “Sanata kültüre ve Afyon’un geçmişine verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyorum. Mart ayı Etem Tem fotoğraf yarışmasının duyurulduğu bir aydır. Sayın Başkanıma söylediğimde derhal yapalım dedi. Türkiye’de ses getirecek bir yarışmanın başlangıcını yapmış olduk. Bu sene altıncısını yapıyoruz. Üst üste ara vermeden beşinci kez yapılan bu yarışmayı Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu prestij ödüllü yarışma haline getirdi. Bize bir yıldız verdi. Türkiye çapında tek yıldızı olan biziz. 26 Ağustos’ta başlıyor, 9 Eylül’de bitiyor. Başkanım katkıları çok, hiçbir zaman unutmayız. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak sizlere teşekkürü borç biliriz. Kapıları ardına kadar açarak bizi sıcak bir gülüş ile karşılayan Belediye personeline de teşekkür ediyorum.” dedi.

ŞEHRE KAZANDIRILAN KÜLTÜREL BİR FAALİYET OLDU

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Etem Tem Fotoğraf Yarışmasının altıncı kez düzenlenmesine vesile olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Zeybek, “Her yıl, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafçısı Etem Tem adına Ulusal fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Protokolü Veli Hocamla birlikte imzaladık. Beşini imzalamak bizlere nasip oldu. Görev süremiz içerisinde bu anlaşmayı yakinen takip ettik. Hem Afyon’un hem Kocatepe’nin tanıtımı açısından büyük önem arz ediyor. Şehrimize kazandırdığımız kültürel faaliyetlerden birisi de bu. Yine inşallah Afyon’un tanıtımına ciddi katkılar sunarız diye ümit ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. Karşılıklı atılan imzalar ve fotoğraf çekimi ardından protokol programı sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti