Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Evet diyenler, kendilerini bile ikna edemediler”

“Evet diyenler, kendilerini bile ikna edemediler”
"Evet diyenler, kendilerini bile ikna edemediler"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Başmakçı İlçe Başkanı Tuncay Özcan ve CHP Başmakçı İl Genel Meclisi Üyesi Ecir Dinçer ile birlikte Başmakçı’da Yassıören, Çığrı, Ovacık, Yaka köylerini ziyaret ederek vatandaşların referandumda neden “Hayır” demesi gerektiğini anlattı. Milletvekili Köksal, “Evet diyen AKP’liler, kendilerini bile ikna edememiş durumdalar. Birisi kazara ‘Bu yetkiler nasıl kullanılacak? Erdoğan bu yükü kaldırabilecek mi? Erdoğan’dan sonra bu yetkiler nasıl kullanılacak?’ diye sorsa, hemen konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Çünkü kendileri bile bu Anayasa Değişikliği Paketi’ne inanmıyorlar” dedi.
MECLİS BİR
KENARA BIRAKILIYOR
Anayasa Değişikliği Paketi ile Gazi Meclis’in bir kenara bırakılacağını aktaran Köksal, “Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşımızı yönetmiş, Milli Mücadele’yi başarı ile sonlandırmış ve Cumhuriyet’i kurmuştur. 15 Temmuz’da FETÖ’cü darbeciler tarafından bombalanmış ve bir kez daha gazi olmuştur. Şimdi bu Meclis, değişiklik paketi ile birlikte bir kenara bırakılıyor. Meclis, kahve dövücünün hınk deyicisi durumuna getirilmek isteniyor” ifadelerini kullandı.
ÜNİTER
YAPIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Başmakçı’da karşılaştığı bir duruma da dikkat çeken Milletvekili Köksal, şöyle dedi:
“3.5 milyon Suriyeli için 25 milyar dolar harcayan bir ülkede hiçbir geliri olmayan köylülerin yaptığı derme çatma bir evde yaşayan ve yaşlılık aylığı verilmeyip üstüne bir de görevli kişi tarafından azarlanan Başmakçı-Çığrı Köyü’nden 74 yaşındaki Hasan Özcan amcam hangi ülkenin vatandaşıdır? Referandumda oy kullanacak Suriyeliler var mıdır? Varsa hangi kriterlere göre oy kullanacaktır? Tek adam faşizmi, şimdiden kurulmaktadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyetimiz’e, rejimimize, üniter yapımıza sahip çıkacağız.”