Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faaliyet Raporu kabul edildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Nisan
Faaliyet Raporu kabul edildi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde yapıldı. Toplantıda Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2015 yılına ait Faaliyet Raporu görüşüldü.
MHP’LİLER SORDU, ÇOBAN CEVAPLADI
Faaliyet Raporu görüşmeleri sırasında MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara’nın yanı sıra MHP’li İlker Çelikoğlu, Recep Avşar, Özcan Şarlak ve Bekir Özerdem söz aldı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP’li üyelerin soru ve eleştirilerini tek tek cevapladı.
OY ÇOKLUĞUYLA GEÇTİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın soru ve eleştirileri yanıtlamasının ardından Faaliyet Raporu oylamaya sunuldu. Rapor, MHP’li üyelerin “ret” oyuna karşılık AK Partili üyelerin “kabul” oylarıyla Meclis’ten geçti. Belediye Başkanı Çoban, Faaliyet Raporu’nun geçmesi dolayısıyla Meclis’e teşekkür etti.
FESHANE’DE TANITIM GÜNLERİ
Meclis Divanı, Daimi Encümen Üyelikleri ve Komisyonlar’da görev yapacak üyelerin de seçildiği Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında, Feshane’de Afyonkarahisar Tanıtım Günleri düzenlenmesine yönelik yapılacak protokol için Başkan Çoban’a yetki verildi. Çoban, Tanıtım Günleri’nin Eylül ayında yapılmasının planlandığını belirtti.
MALİYE KAVŞAĞI’NA BATTI-ÇIKTI
Belediye Meclisi toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Maliye Kavşağı’nda “battı-çıktı” olarak nitelenen yol düzenlemesi yapılacağını söyledi. Çoban, 2019’a kadar Stadyum Kavşağı, Jandarma ve Karayolları’nda da “battı-çıktı” yapılacağını kaydetti. MHP Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara’nın “Battı-çıktı mı, üst geçit mi” sorusu üzerine Çoban, daha önce üst geçit yapmayı düşündüklerini, ancak battı-çıktı yapmayı kararlaştırdıklarını kaydetti. >> Murat ARISOY’un haberi

GIDA LABORATUVARI TAŞINACAK

Çavuşbaş’a çıkarken sol tarafta kalan ve “yeşil alan” olarak görülen Gıda Laboratuvarı, Uydukent’e taşınacak. Konu hakkında Belediye Meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in girişimiyle taşınma konusundaki pürüzlerin giderildiğini belirtti. Çoban, Laboratuvar’ın Uydukent’te inşa edileceğini belirtti.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI’NIN AYRINTILARI, FAALİYET RAPORU HAKKINDA SUNULAN GÖRÜŞLER PAZARTESİ GÜNÜ, GAZETENİZ KOCATEPE’DE

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti