Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Camii İmamı Galip Usta Kimdir?

Bıçaklı saldırıda yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta’nın kim olduğu bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Fatih Camii İmamı Galip Usta Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde…

Bıçaklı saldırıda yaralanan Fatih

Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta bıçaklı saldırıya uğradı.

 

İstanbul’daki Fatih Camisi’nde slogan atması nedeniyle uyarılan Ö.S isimli şahıs, Fatih Camii İmamı Galip Usta ve öğrencisi Bilal Erdem’i bıçaklayarak yaraladı. Ö.S isimli şahıs, olay sonrası kısa sürede yakalanarak, ise kısa sürede polis ekiplerince gözaltına alındı.

BAKAN KOCA SAĞLIK DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Galip Usta’nın üç yerinden yaralandığını ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini ancak hayati tehlikesinin bulunmadığını ifade etti. Bilal Erdem’in tedavisinin ise cerrahi yoğun bakım servisinde devam ettiğini açıklayan Koca, “Damarlarında zedelenme ve aktif kanaması bulunmuyor.” ifadelerini kullandı.

GALİP USTA KİMDİR?

1954 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğan Galip Usta, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü mezunudur.  Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yüksek lisansını tamamlayan Usta, Fatih Camii imamı olarak görev yapmaktadır.