Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Federasyon kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Kadınlar
Federasyon kupası başladı

Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) Federasyon Kupası Sekizli Final müsabakaları yapılan ilk maçlarla başladı. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Edremit Belediye Gürespor’la Mersin Basketbol takımları açılış maçında karşılaştı. Maçın ilk çeyreğini önde tamamlayan Edremitliler ikinci çeyrekte 1 farkla soyunma odasına geride gitti. İkinci yarıda oyundaki hızını artıran Mersin Basketbol üçüncü çeyreği 7 farkla önde tamamladı. Maçın sonunda ise 71-56’lık skorla kazanan ekip Mersin Basketbol oldu.
Maça hızlı başlayan Edremitliler oldu. Maçın ilk sayısını kaydeden Edremitliler ilk çeyreği 23-16’lık skorla önde tamamladı.
İkinci çeyrekte rakibine oranla fazla sayı üretemeyen Edremitliler çeyreğin sonunda rakibinin öne geçmesini engelleyemedi. Mersinli Basketbolcular ikinci çeyreğin sonunda üç ataktan boş dönen Edremitliler’in hatalarını iyi değerlendirdi ve bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı. 35-34’lük skorla üstünlüğü ele alan Mersinliler soyunma odasına da önde gitti.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Mersinliler bu çeyrekte 20 sayı üreterek aradaki farkı açtı. Edremitliler ise rakibinin 20 sayısına 14 sayı ile verdi ve aradaki 1 sayılık fark 7 sayıya yükseldi.
Son çeyrekte Mersinliler hem savunmada hem de hücumda başarılı olunca 16 sayı üreterek farkı yükseltti. Edremitliler ise bu çeyrekte 8 sayı buldu ve maçın sonunda 71-56’lık skorla kazanan Mersin Basketbol oldu.
Günün ikinci maçında ise İstanbulgücü ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmanın ve TKBL Federasyon kupasının detayları yarın Gazeteniz Kocatepe’nin Spor Sayfası’nda…

 

Kantin yeniden hizmete girdi

 

Atatürk Spor Salonu’nda bulanan ve bir
süredir masa tenisi salonu olarak kullanılan eski kantin alanı yeniden faaliyete geçirildi

 

Atatürk Spor Salonu’nda bulunan kantin yeniden faaliyete başladı. Bir süredir masa tenisi salonu olarak kullanılan eski kantin bölümü eski görünümünden daha güzel bir şekilde tadilat yapıldıktan sonra tekrar hizmete açıldı. Öğrencilerin, salona spor yapmak için gelen sporcuların ve sporseverlerin uzun süre sıkıntısını çektiği kantin tekrar hizmete açıldı. Önceki görünümünde daha güzel bir şekilde dizayn edilen kantin beğeni topluyor. Antrenörlerin, kulüplerin, öğrencilerin, sporcular ve sporseverler “Kantinin açıldığı çok iyi oldu. İşlek olan bir caddeden çocukların geçmesi rahatsızlık veriyordu.” yorumunda bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti