Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fen-Edebiyat Fakültesi’nde görev değişimi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Fen-Edebiyat Fakültesi'nde görev değişimi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş dekanlık görevini Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Erol’a devretti. Devir teslim töreni, Fen – Edebiyat Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirildi

Törende ilk olarak söz alan Prof. Dr. Karakaş, koltukların insana değil makama baki olduğunu söyledi.
“KOTUKLAR
İNSANLARA DEĞİL, MAKAMA BAKİDİR”
Karakaş, “Her başlangıcın bir bitişi, bir sonu oluyor. Koltuklar makama bakidir. İnsanlara baki değildir. Dolayısıyla oturduğumuz gibi kalkmayı da bilmemiz gerekiyor. Bu anlamda bir nöbet değişimi gerçekleştiriyoruz” dedi.
“BAŞARI İVMESİNİN
ARTACAĞINA İNANIYORUM”
Görevi, AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nin emektar öğretim üyelerinden birine teslim ettiğini ifade eden Karakaş; “Üç yıllık süre içerisinde fakültede kurmuş olduğumuz sistem ve bütün çalışanlarıyla birlikte dayanışmaya dayalı oluşan ekip ruhunun, bundan sonra da yönetim anlayışına güvendiğimiz, tanıdığımız, fakültemizin emektar hocalarından ve yönetim tecrübesi de bulunan arkadaşımız İbrahim Erol tarafından başarıyla yürütüleceğine ve başarı ivmesinin daha da yukarıya taşınacağına inancım tamdır. Bugün (dün) itibariyle üç yıldır yürüttüğüm bu görevi kendisine devrediyorum. İbrahim Erol Hoca’ya yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
EROL: ÜSTLENDİĞİM GÖREVİN ZORLUĞUNUN FARKINDAYIM
Prof. Dr. İbrahim Erol ise Karakaş’ın dekanlığı döneminde fakültenin hem kurumsal, hem akademik anlamda, hem de fiziksel altyapı anlamında en üst düzeye çıktığını bu nedenle çıtanın yüksek olduğunu kaydetti. Erol, “Hocamıza fakültemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hem kurumsal anlamda, hem akademik anlamda, hem fiziksel olarak, altyapı anlamında gerçekten görev yaptığınız süre içerisinde fakültemiz en üst düzeye çıktı. Bu anlamda üstlendiğim görevin de zor olduğunun farkındayım. Yani, gerçekten çıta çok yüksek. İnşallah, biz de Mehmet Karakaş hocamızın bıraktığınız yerden aynı şekilde, daha ileriye götürmek gayretiyle, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi.
Prof. Dr. Karakaş, yeni Dekan Prof. Dr. Erol’a tecrübesini paylaşacağını ifade ettiği törenin ardından fakültede görev yapan personelle vedalaştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti