Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için servet isteyecek!

Fenerbahçe’de gelecek sezon takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu’na Avrupa’dan talipler olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli ekibin Ferdi için isteyeceği bonservis belli oldu.

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımdan

Fenerbahçe’de parlayan yıldız Ferdi Kadıoğlu için istenen bonservis bedeli belli oldu.

Sarı-lacivertlilerde milli yıldız Ferdi Kadıoğlu’nun gelecek sezon takımdan ayrılabileceği iddia edilirken, genç yıldız için istenecek bedel belli oldu.

Sabah’ta yer alan iddiaya göre, İngiltere ve İtalya’dan teklifler alan Ferdi Kadıoğlu’nun sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu’nun da ikna edildiği öne sürülürken, milli futbolcunun Avrupa’ya yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin, Kadıoğlu için en az 20 milyon euro isteyeceği bildirildi.

Fenerbahçe değil 30 milyon euro 100 milyon euro teklif de gelse o transfer olmayacak! İsmail Kartal son noktayı koydu


Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, ismi transferde geçen Sebastian Szymanski, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’in devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayacağını söyledi. Kartal, Fenerbahçe’nin bu futbolcuların satışından 100 milyon euro kazanma durumu olsa bile takımda kalacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe değil 30 milyon euro 100 milyon euro teklif de gelse o transfer olmayacak! İsmail Kartal son noktayı koydu – Resim: 1
Fenerbahçe’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu’nun sezon sonunda Avrupa’ya transfer olacağı belirtildi. Ali Koç yönetiminin futbolcunun bonservis bedelini belirlediği kaydedildi.

Fenerbahçe değil 30 milyon euro 100 milyon euro teklif de gelse o transfer olmayacak! İsmail Kartal son noktayı koydu – Resim: 2
Süper Lig ve Konferans Ligi’nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, tüm maçlarını kazanarak 16’da 16 yaptı. Bazı futbolcular performanslarıyla öne çıktı. Bu isimlerden biri sezon başında Dinamo Moskova takımından transfer edilen Polonyalı on numara Sebastian Szymanski, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek oldu.

AYRILIKLARA KAPIYI KAPATTI

Szymanski’yi İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’i Milan transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertli takım bu futbolcuları satması durumunda kasasına 100 milyon euro bonservis bedeli koyabilir. Ancak Süper Lig, Konferans Ligi, Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon olmayı hedefleyen teknik direktör İsmail Kartal, ayrılıklara kapıyı kapattı.