Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Futbol Okulu’nda çalışmalar devam ediyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Fenerbahçe Futbol Okulu'nda çalışmalar devam ediyor

Bu yıl ikinci yılını dolduracak olan Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Afyonkarahisarlı futbolseverlerin yakından tanıdığı Halil İbrahim Özkaya, Soner Ballıpınar ve Süleyman Karaboğa’nın öncülüğünde yaklaşık iki yıl önce açılan Fenerbahçe Futbol Okulu’nda çalışmalar devam ediyor. Kış dönemi çalışmalarının sona erdiğini ifade eden futbol okulu yetkilileri, yaz dönemi çalışmalarına başladıklarını açıkladılar. Şu anda 70 kişilik futbolcu ordusuyla çalıştıklarını dile getiren futbol okulu antrenörlerinden Halil İbrahim Özkaya, buradan yetişen çocukların Fenerbahçe alt yapısına girme şansı elde edeceklerini söyledi.

Okul dersleri bizim için daha önemli

İki yıldır antrenmanların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Halil İbrahim Özkaya, toplam 3 antrenörle miniklere en iyi şekilde futbol eğitiminin verildiğini kaydetti. Halil İbrahim Özkaya, ayrıca futbolun okul derslerinin önüne geçmesini istemediklerini ve bunun için çalıştıklarını kaydetti. Halil İbrahim Özkaya, çalışmalar hakkında şöyle konuştu: “Teknik ve taktikleri Fenerbahçe kulübünün bizlere vermiş olduğu antrenman programına göre yapıyoruz. Cumartesi günü ve Pazar günleriçalışmalarımızı yapıyoruz. Ayrıca dersleri zayıf olan öğrencileri futbol okuluna almıyoruz yahut futbol okulunda kayıtlıysa da ilişiğini kesiyoruz taki dersleri düzelene kadar. Dersleri düzeldiğinde çalışmalara tekrar öğrenciler katılabiliyor. Bizim için herşeyden önemli olan çocuklarımızın asıl eğitimleri olan okul durumları.”

“Fenerbahçe’nin kapıları öğrencilerimize açık”

Fenerbahçe Futbol Okulu’nda eğitim gören miniklerin muhtelif zamanlarda seçmelere götürdüklerini de belirten Halil İbrahim Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Aynı zamanda Fenerbahçe Futbol Okulları’nın 15 Haziran’da İstanbul Dereağzı Tesisleri’nde seçmeler olacak. Bu seçmelere futbol okulumuzun tüm öğrencilerimizi götüreceğiz. Tüm minik kardeşlerimizin bu heyecanı yaşamasını ve bu fırsatı değerlendirmesini istiyoruz. Daha ileriki zamanda da Fenerbahçe Futbol Okulu koordinasyonunun tertip ettiği kamp programı olacak. Bu kamp programına da yine öğrencilerimizi göndereceğiz. İleriki zamandaki programımızda da bu futbol okulunda eğitim gören minik kardeşlerimizi bir takım haline getirip, onların takım şeklinde futbol müsabakalarına çıkmasını da sağlayacağız.”

En iyi hizmet
verilmeye çalışılıyor

Halil İbrahim Özkaya, futbol eğitimi alan çocuklara en iyi şekilde hizmet etmeye ve onlara en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarının da altını çizdi. Özkaya, “Bu yıl ikinci yılımız olacak. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Antrenmanlarımız haftada iki gün, birer buçuk saatlik seanslarla yapılıyor. Servisimiz, öğrencilerimizi evlerinden alıp yeniden idman sonunda evlerine bırakıyor. Tabiki kış dönemi ile yaz dönemi çalışmaları arasında fark olacak. Yaz dönemi çalışma programımız değişecek.” dedi. Haber:
R. Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti