Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de Adaylar Belli Oluyor

Fenerbahçe’de seçimli olağan genel kurula giderek yaklaşılırken, başkanlık için kimlerin aday olacağı da merakla bekleniyor. Mevcut başkan Ali Koç, eski başkanlardan Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran’ın isimleri konuşuluyor.

Fenerbahçe’de seçimli olağan genel

Son haftalarda ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haleni gelen Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamalarda görevi bırakacağını açıklamıştı. Haziran ayında yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son olarak Konyaspor karşısında da puan kaybeden Sarı Lacivertli ekip lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Alınan sonuçla taraftarlar da tribünden boynu bükük ayrıldı. Şampiyonluk şansını iyiden iyiye kaybeden Fenerbahçe’de gözler Haziran ayında yapılacak olan genel kurula çevrildi.

AZİZ YILDIRIM ADAY MI?

Fenerbahçe’de efsane başkanlar arasında gösterilen Aziz Yıldırım, 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yaptı. Ali Koç’un aday olup olmayacağı netlik kazanmazken, Aziz Yıldırım sesleri ise iyiden iyiye yükseliyor. Diğer yandan Sadettin Saran net bir şekilde adaylığını açıkladı. Ekim, Kasım aylarından bu tarafa Saran seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

GÖZLER 18 MAYIS’TA

Spor kamuoyu tarafından yapılan yorumlara göre, tüzük gereği Mayıs ayı içersinde yapılması gereken seçimler öncesinde başkan adayları aday olduklarını 7 gün önce noter aracılığı ile bildirmek zorunda. Öngörülere göre 25 Mayıs’ta seçim yapılacak olursa 18 Mayıs’ta adayların belli olma ihtimali bulunuyor. Taraftar açısından bu heyecanlı bekleyişin ne zaman sona ereceğini hep birlikte göreceğiz.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti