Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçeli taraftara Olympiacos doktorları müdahale etti

Fenerbahçeli taraftara Olympiacos doktorları müdahale etti
Fenerbahçeli taraftara Olympiacos doktorları müdahale etti

Fenerbahçe-Olympiakos maçı sonrası rahatsızlanan Fenerbahçe taraftarına Olympiacos sağlık ekibi müdahale etti. Epilepsi krizi geçiren taraftar ambulansla hastanede tedaviye alındı

Afyonkarahisar’da düzenlenen Afyon Summer Futbol Fast 2015’te önceki gün gece oynanan maçta Fenerbahçe, Olympiakos’u 3-2’lik skorla yendi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maç sonrası Fenerbahçeli oyuncuları takım otobüsüne binerken görmek isteyen bir Fenerbahçe tarafları, rahatsızlandı. Epilepsi olduğu öğrenilen 20 yaşındaki Yasin Usta, bir anda yere yığıldı. Güvenliklerin otobüs çevresinde önlem alması nedeniyle taraftarın durumunu fark eden yine Sarı Lacivertli taraftarlar oldu. Taraftarların yetkililere ulaşma çabasını o sırada takım otobüsüne binen Olympiacos kafilesi fark etti. Olympiacos sağlık kafilesinin ilk müdahaleyi yaptığı Yasin Usta, ambulansla Özel Park Hastanesi’ne kaldırıldı.
Syriza Türkiye adlı bir twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıkan olayda, Syriza Türkiye kullanıcısı stadyumda sağlık ekibi olmadığını iddia etti. Fenerbahçeli taraftara Olympiacos doktorlarının müdahalesini; “Afyon’da oynanan Fenerbahçe-Olympiacos maçında, Olympiacos doktorları, epilepsi hastası Türk taraftarı tedavi ederken” yazısıyla paylaşan Syriza Türkiye’nin paylaşımı 55 kez retweet edildi. “İlk yardım ekibi gelmeyince Olympiacos doktorları, Fenerbahçeli taraftara müdahale etmiş. O kadar insanın gittiği maçta ilk yardım yok?!” paylaşımıyla tepkisini dile getiren kullanıcı bir başka fotoğraf paylaşımında ise şu bilgiye yer verdi, “Olympiacos veya Fenerbahçe sağlık ekibi olmasa ne olacaktı acaba… Fecaat…”
Afyonkarahisar 112 yetkilileri ise, sağlık ekibi olmadığı iddialarını kabul etmedi. Turnuva organizatörlerinin Özel Park Hastanesine ile anlaşması olması sebebiyle hastanenin 2 ambulans ve ekibi ile geldiğini belirten 112 yetkilileri, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 4 ambulans ve 60 kişilik ekibin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’nin (UMKE) de stadyumda olduğunu aktardı. Stadyumdaki sağlık ekiplerinin Olympiacos doktorlarının müdahalesi sonrası olaydan haberdar olduklarını vurgulayan yetkililer, özel güvenliğin Fenerbahçe’nin çıkışı nedeniyle o bölgede bulunması nedeniyle kendilerine bilgi verilmediğini aktardı.
Öte yandan hastaneye kaldırılan Usta’nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. (Kocatepe Haber Merkezi)