Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Feshane” günleri başlasın – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ülke genelinde tanıtımının
"Feshane" günleri başlasın

Afyonkarahisar’ın ülke genelinde tanıtımının yapılması için yeni bir çalışma başladı. İstanbul’un gözde tanıtım mekânı Feshane’de diğer illerin düzenlediği vilayet günlerine benzer bir etkinliğin Afyonkarahisar tarafından da yapılması öngörülüyor. Feshane’de Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerinden termal turizmine kadar pek çok unsurun anlatılması bekleniyor.
İLKBAHARDA, İLK TANITIM
Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Feshane için görüşmeler yapıyor. Organizasyon firması ile anlaşılması durumunda Nisan ayı içinde bu faaliyet gerçekleştirilecek. Resmi kurumların yanısıra İstanbul’daki Afyonlular’ın da Tanıtım Günleri’ne destek olacağı belirtiliyor.  
BAKAN EROĞLU ÖNERMİŞTİ
Afyonkarahisar’ın Feshane’de tanıtılması fikri, 2014 yılında da önerilmişti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 9 Mayıs 2014’te şehirde esnaf ziyaretinde bulunmuştu. Eroğlu, ziyareti sırasında “Afyonkarahisar’ı, İstanbul Feshane’de tanıtalım. Gerekli görüşmeleri yapalım. Tanıtım için çok yararlı olur” demişti. >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti