Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fikstür Bolvadin’in Yanında

Şampiyonluk yolunda lider Tire 2021 FK ile arasında 5 puan fark olan Belediye Bolvadin Termalspor, lehine olan fikstürü iyi değerlendirirse şampiyonluğu alabilir

Şampiyonluk yolunda lider Tire

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin son 3 haftasına büyük bir avantaj ile giriyor. Bu hafta Emirdağ ile karşılaşacak olan önümüzdeki hafta Çeşme’yi konuk edecek. Son hafta ise Yunus Emre Belediyespor’a konuk olacak olan Bolvadin 3 maçını da kazanarak 9 puana ulaşabilir.

TİRE ÇEŞME’YE KONUK OLACAK

Liderlik koltuğundaki Tire 2021 FK, hafta sonunda Çeşme Belediyespor’a konuk olacak. Önümüzdeki hafta Yunus Emre Belediye’yi konuk edecek olan Tire son hafta ise Tepecikspor’a konuk olacak. Tire bu 3 maçtan puan kaybı yaşarsa Bolvadin yaklaşarak öne geçme fırsatı bulacak.

Fikstür Bolvadin'in Yanında

ÇEŞME ÖNCE TİRE SONRA BOLVADİN İLE KARŞILAŞACAK

Çeşme Belediyespor, ligin son 3 haftasında ilk olarak Tire 2021 FK ile sonra Belediye Bolvadin Termalspor ve son olarak da Manisa 1965 SK ile karşı karşıya gelecek. Maçlardan puan kaybı yaşaması beklenen Çeşme, kayıplar halinde Bolvadin’in önünde engel olmaktan çıkacak.

Tire ve Çeşme’nin puanlar kaybetmesi halinde Bolvadin 3. Lige direkt terfi etme hakkını ele alabilir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti