Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Final Grubu başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon
Final Grubu başlıyor

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Final Grubu’nda Final Etabı heyecanı başladı. 28 Ocak’ta oynanacak final maçı ile tamamlanacak olan müsabakalar Konya’da oynanıyor.
Sigortam.net Bakırköy Basket, Ankara DSİ, Akhisar Belediye, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Selçuklu Belediyesi, Antalyaspor ve Yalova Group Belediye takımlarının mücadele ettiği TBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda karşılaşmalar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.
TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakalarının finalistlerinin katılımı ile 27 Ocak Cumartesi günü basın toplantısı düzenlenecek. Konya Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki toplantı, saat 10.00’da başlayacak.
İlk maçlarda Antalyaspor ile Sigortam.net Bakırköy Basket, Yalova Grup Belediye ile Türk Telekom, Akhisar Belediye ile Ankara DSİ, Bahçeşehir Koleji ile Selçuklu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Oynanacak olan çeyrek final maçlarından sonra yarı final maçlarına geçilecek. Yarı final maçını kazanan ekipler ise final maçına çıkacak. 28 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan final maçından sonra 2017-18 Basketbol Sezonu Federasyon Kupası sahibini bulacak.
AFYON NASIL ELENDİ
Federasyon Kupası Grup elemelerinde Antalyaspor, Yalova Grup Belediye, İstanbulspor, Bursaspor ve Ormanspor’un bulunduğu gruba düşen Afyon Belediye oynadığı 5 maçın üçünü kazanmış ve ikisini kaybetmişti. Grup’ta Antalyaspor ve Yalova Grup Belediye’ye mağlup olan Afyon Belediyespor gruptan çıkamamıştı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti