Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Final maçı için kapışacaklar – Kocatepe Gazetesi

3. Lig’den 2. Lige
Final maçı için kapışacaklar

3. Lig’den 2. Lige Yükselme mücadelesi veren ekipler Afyonkarahisar başta olmak üzere Eskişehir, Erzurum ve Malatya’da 2. Lige çıkmak için yarışıyor. Ligde oynadıkları 16 grupta yapılan maçlar sonunda grupları lider ve ikinci tamamlayan takımlar 2. Lig için mücadele veriyor.
Eskişehir, Erzurum, Malatya ve Afyonkarahisar Grup Merkezleri’nde yapılan maçlardan sonra yarı final müsabakaları başlayacak. Oynanan ilk maçlarda 7 Eylül Gençlikspor, Horozkentspor, Soma Zaferspor ve Eskişehir Öncüspor rakiplerini elemeyi başaran ekipler oldu. 2. Lige yükselmek için rakiplerini eleyen 7 Eylül Gençlikspor, Horozkentspor, Soma Zaferspor ve Eskişehir Öncüspor yarı final sonrasında da final maçlarına çıkacak.
Tek Maç Eleme Usulü’ne göre yapılan maçlarda 7 Eylül Gençlikspor, Kemer Belediyespor’u 4-1, Soma Zaferspor, Gölbaşı Belediyespor’u 5-3, Horozkentspor, Konyaaltı Gençlikspor’u 14-1 ve Eskişehir Öncüspor, Turgutlu Belediyespor’u 5-0 gibi net skorlarla mağlup etmeyi başardı. Oynanan maçlardan sonra galibiyet alan 7 Eylül Gençlikspor, Horozkentspor, Soma Zaferspor ve Eskişehir Öncüspor ekipleri bir üst tura terfi etti. Yarı finalde de Horozkentspor ile Soma Zaferspor, Eskişehir Öncüspor ile 7 Eylül Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti