Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuhuş Operasyonu: Zor durumda Kalan Kadınları Kullanıyorlarmış

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Afyonkarahisar’da zor duruma düşen kadınları fuhşa teşvik ettikleri, fuhuş yapılması için yer ve imkan sağladıkları düşünülen 5 kişiyi yakaladı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

ZOR DURUMA DÜŞEN KADINLARI FUHUŞA TEŞVİK EDİYOR, YER VE İMKAN SAĞLIYORLARMIŞ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince fuhuşla mücadele kapsamında il genelinde operasyon düzenledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, E.A., S.B. ve M.C. isimli şahısların, Afyonkarahisar’da zor duruma düşen kadınları fuhşa teşvik ettikleri, bu kadınlara müşteri temin ettikleri, fuhuş yapılması için yer ve imkan sağladıkları, fuhşa yönlendirdikleri ve birbirleri ile de irtibatlı oldukları şeklinde kuvvetli şüphe oluşması nedeniyle Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde kapsamlı çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında H.T. ve M.T. isimli şahısların da yukarıda adı geçen şüphelilerle bağlantılı olduğu değerlendirilerek şahıslar şüpheli olarak dosyaya dâhil edildi.

 

ERENLER, FATİH VE FAKIPAŞA MAHALLELERİNDE İKAMET EDİYORLARMIŞ

Yapılan çalışmalar sonucunda belirlenen 5 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik, operasyon düzenlendi. Şüpheliler, şahısların fuhşa yer temini için kullandıkları tespit edilen Erenler Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Fakıpaşa Mahallesinde bulunan ikametlerde, şüpheliler yakalandı.

Fuhuş Operasyonu Zor durumda Kalan Kadınları Kullanıyorlarmış

9 MAĞDUR KADININ İFADESİ ALINDI

Adreste yapılan aramada; toplam 36.485 TL, 320 USD para ve 49.210 TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi. Soruştura ile ilgili tespit edilen 9 mağdur kadın ve 53 bilgi sahibinin ifadeleri alındı. E.A., S.B., H.T., ve M.T. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.C. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti