Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaddar Dizisi Samet Kimdir?

Now TV ekranlarının yeni dizisi Gaddar’da “Samet” karakterini canlandıran başrol oyuncusu Musab Ekinci’nin kim olduğu hayranları tarafından merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Gaddar dizisinin Samet’i Musab Ekinci kim?

Now TV ekranlarının yeni

Now TV ekranlarının yeni dizisi “Gaddar” ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırarak izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Türkiye’nin en çok izlenen diziler arasında yer almayı başaran dizi de sergilemiş olduğu başarılı performansı ile adından söz ettiren oyunculardan olan başrol oyuncusu Musab Ekinci’nin hayatı ve kariyeri binlerce kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başlandı.

 

GADDAR DİZİSİ SAMET KİMDİR?

Ünlü oyuncu Musab Ekinci, 5 Mart 1992 tarihinde Elazığ’da doğmuştur. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro-Oyunculuk bölümü kazanan Ekinci, eğitim hayatı boyunca tiyatrolarda oyunculuk yapmıştır. Barselo oyununda sergilemiş olduğu başarışı performansıyla birçok ödül kazanan ünlü oyuncu, televizyon ve sinema oyunculuğuna 2014 yılında başlamıştır. İlk sinema filmi olan “Babamın Kanatları” filmindeki performansıyla Altın Koza En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan ünlü oyuncu, 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri ve 28. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödüllerini de almayı başarmıştır. Ünlü oyuncu birçok film ve dizide başarılı performansı ile yer almıştır.

 

TİYATRO OYUNLARI

Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı

Barselo

Can Ateşinde Kanatlar

Bütün Oğullarım

Soytarılar

Sabır Taşı

FİLM VE DİZİLER

Yav He He

Acil Servis

Babamın Kanatları

Adını Sen Koy

Olmaz Böyle Şey

İsimsizler

Dengi Dengine

Ya İstiklâl Ya Ölüm

Kıbrıs: Zafere Doğru

Kuru Otlar Üstüne

Şanzelize Düğün Salonu

Gün Batımına Birkaç Gün Kala

Gaddar