Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Game of Thrones Spin-Off’ları Geliyor! Tam 6 Yeni Dizi Yolda

Game of Thrones spin-off’ları merakla bekleniyor. Peki izleyiciler hangi Game of Thrones Spin-Off’ları ile tanışacak, ne gibi sürprizler yolda? İşte yanıtlar.

Game of Thrones spin-off’ları

Büyük bir fenomene dönüşen Game of Thrones, nam-ı diğer GoT geçtiğimiz yıllarda sona erse de sürprizler gecikmedi, House of the Dragon isimli yapım ile Westeros’a geri dönüldü. Üstelik geliştirilmekte olan tam 6 dizi daha olduğu biliniyor. Game of Thrones yan ürünleri, diğer deyişle spin-off’ları merakla bekleniyor. Peki izleyiciler hangi Game of Thrones Spin-Off’ları ile tanışacak, ne gibi sürprizler yolda?

 

GoT, öylesine büyük izleyici kitlesine ulaştı ki uzun yıllar devam eden bir seri oldu. Bittikten kısa süre sonra da ilk spin-off geldi. 2. Sezon fragmanı da yayınlanan House of the Dragon, her ne kadar beklentileri tam olarak karşılamasa da serinin meraklılarına yeni heyecanlar yaşatmayı bildi. GoT serilerinin arkasındaki isim HBO-ki Netflix gibi bir platform olarak özetlenebilir- Game of Thrones’un popülerliğinden yararlanma konusundaki kararlı. Bu kapsamda izleyicileri 6 yeni spin-off daha bekliyor.

Game of Thrones Spin-Off’ları Geliyor! Tam 6 Yeni Dizi Yolda

JON SNOW’UN DEVAM SERİSİ ÇOK YAKINDA İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

Jon Snow’un devam serisi gelecek. Daenerys’e ihaneti eden ve bunun sonucunda Duvar’ın ötesine sürgün edilen Jon Snow’un etrafında dönen yeni bir Game of Thrones şovu duyuruldu. Kit Harington’ın başrolünü üstleneceği diziye dair konu henüz muamma olsa da bir takım güçlü olasılıklar mevcut. Zira Jon Snow, Targaryen soyundan geliyor ve Yedi Krallık’ın eğer monarşi odaklı sistemi gözardı edilmeseydi olması gereken kralı. İşte buradan hareketle bir dizi gelişme yaşanabilir, ayrıca Stark’ları yeniden görme ihtimali de yüksek.

 

TALES OF DUNK AND EGG

Tales of Dunk and Egg (Dunk ve Egg’in Masalları), açıklanan bir diğer GoT spin-off’u. Game of Thrones dizisindeki olaylardan 90 yıl öncesine uzanacağı bilinen Tales of Dunk and Egg, ana diziden biraz daha hafif ve daha az destansı olabilir. Ancak George R.R. Martin’in yapımda aktif rol alacağını açıklaması, beklentileri yükseltmeye yetiyor.

Game of Thrones Spin-Off’ları Geliyor! Tam 6 Yeni Dizi Yolda

İKİ ANİMASYON: GOLDEN EMPİRE VE GAME OF THRONES

Yetişkinlere yönelik iki animasyonlu Game of Thrones spin-off’u, 2021’den bu yana geliştirme aşamasında. Animasyonlar Westeros’un tarihinin ayrıntılarını detaylandıracak, dolayısıyla Game of Thrones’u bir de bu şekilde izleyeceğiz. Ancak bu versiyonun çok daha geniş bir kapsamı olacak.

 

Diğer spin-pff ise George R.R. Martin’in Çin İmparatorluğu versiyonu olan Essos’un Yi Ti hanedanına dayanıyor Game of Thrones’un yapımında kullanılan efekt çalışmalarının miktarı göz önüne alındığında, ejderhalar ve ulu kurtlar gibi CGI ağırlıklı unsurların ortaya konulmasını kolaylaştırdığı için animasyon dizilerinin HBO Max için neden cazip bir seçenek olduğunu anlamak hiç de zor değil.

The Sea Snake

Game of Thrones’un geliştirilmekte olan bir başka yeni dizisi olan The Sea Snake (Deniz Yılanı), bir spin-off’un olası bir spin-off’u esasen. Dizi, House of the Dragon’da Steve Toussaint tarafından canlandırılan Corlys Velaryon, diğer adıyla Deniz Yılanı etrafında şekillenecek.

 

House of the Dragon’un Altın Küre kazanmasıyla birlikte yeni Game of Thrones dizisine olan ilgi hiç bu kadar yüksek olmamıştı.

 

10.000 Gemi

Game of Thrones’un geliştirilmekte olan bir diğer spin-off’u Rhoyne Prensesi Nymeria’nın hikayesi. Rhoynar, Game of Thrones olaylarından yaklaşık 1000 yıl önce Valyria Özgür Halkı tarafından yok edildi ve Nymeria, halkını güvenliğe ve özgürlüğe kavuşturdu. 10.000 geminin Rhoyne Nehri’nden Essos’tan uzağa gitmesini emrettiği söyleniyor ve sayı şişirilmiş olsa da yine de bu açıkça inanılmaz bir miktar ve yolculuktu.