Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gamze Çiçekçilik yeni mekanında – Kocatepe Gazetesi

2 Aralık Cumartesi günü
Gamze Çiçekçilik yeni mekanında

2 Aralık Cumartesi günü Gamze Çiçekçilik ve Organizasyonun yeni işyerinin resmi açılışı Ordu Bulvarı Kurtbaş Apartmanı No:8 adresinde öğleden sonra gerçekleştirildi.
AÇILIŞ DUALARLA YAPILDI
Kurban kesimi ve dualarla yapılan açılış kurdelesini; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, bazı esnaf odalarının başkanları tarafından birlikte kesildi. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Burhanettin Çoban, yeni mekanın sahibi ve çalışanları için bereketli olmasını ve Allah’tan bol bereketli kazançlar diledi.
18 YILLIK TECRÜBE
 İLE HİZMETTEYİZ
Gamze Çiçekçilik ve Organizasyon hizmetleri hakkında bilgi veren işletme sahibi Ahmet Çifteci, daha önce Mecidiye mahallesinde hizmet verdiklerini belirterek, “Yeni mekanın ferah ve ulaşımı kolay. Eski dükkanımız yeni mekanımızdan daha küçüktü. Ama buna rağmen büyük çaplı işlere imza attık. Çiçekçilik hizmetleriyle birlikte düğün organizasyonlarına yöneldik. İş miktarı ve yoğunluğunun artmasıyla yerimizi değiştirme kararı aldık. Biz yeni mekanımızda açılış organizasyonları, nişan, düğün, kına, mezuniyet ve ihtiyaç duyulan her türlü organizasyon hizmetini a’dan z’ye tek elden vereceğiz. Halkımızın özel günlerinden 18 yıllık tecrübemizle hizmetindeyiz” dedi. Açılış törenine; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. >> Burcu AYDIN’ı Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti