Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gastro Afyon için geri sayım başladı

Gastro Afyon için geri sayım başladı
Gastro Afyon için geri sayım başladı

26 Nisan 2019 günü kapılarını açacak olan ve 2 gün sürecek organizasyon için hazırlıklar devam ediyor. Türkiye’den ve dünyadan pek çok katılımcıyı ağırlayacak olan festival kapsamında, Afyon’un yöresel lezzetleri görücüye çıkacak.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından da desteklenen festival, katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Afyon mutfağının geleneksel lezzetleriyle zengin bir çeşitliliğe sahip olduğunu ortaya koymak için düzenlenen festival, Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlü şefi de misafir edecek. Afyon’un Türk gastronomisinde öncü bir şehir olduğunu kanıtlamak adına önem arz eden festival kapsamında, workshoplar, söyleşiler ve gastro showlar gerçekleştirilecek.
Birbirinden leziz Afyon yemeklerinin dünyaya açılmasına olanak sağlayacak festivalde, katılımcıları birçok sürpriz de bekliyor. Aynı zamanda birçok ilke imza atılacak festivalde düzenlenecek yarışmalarda, genç aşçılar yeteneklerini gösterecek. Yöresel dans gösterileri, Semazen ve orkestra gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak olan festivalde, katılımcılar eğlenceye de doyacak.
Birbirinden leziz Afyon yemeklerinin dünyaya açılmasına olanak sağlayacak festival ile Afyon mutfağına yönelik bir farkındalık oluşturulacak. Türkiye’nin önemli gastronomi etkinlikleri arasına giren festival, aynı zamanda Türkiye’nin tanıtımına da katkıda bulunacak.