Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazetecilik için çalışacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği
Gazetecilik için çalışacağız

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve beraberindeki gazeteciler, kentte görevine yeni başlayan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu’yu makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarete Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, Başkan Yardımcısı Ahmet Akosmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Emre ve Murat Arısoy, Anahaber Gazetesi Muhabiri Mevlüt Tınas, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Hayati Kanat, Hisar Gazetesi Muhabiri Satılmış Akkaş ve Karahisar Tv Kameramanı Erol Uysal iştirak etti.
BASIN ÇALIŞANLARINA
YÖNELİK PROJELER OLACAK
Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, “Basın çalışanlarına karşı birçok çalışmamız olacak. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüz ’ünde bu yönde büyük çalışmaları var. Çeşitli eğitimler düzenleyelim istiyoruz. Biz bazen gazetelere bakıyoruz fotoğrafçılık konusunda eksikliklerin olduğunu görüyoruz. Gelişebilmek için eğitimler ve sertifikalar bize katkı sağlayacak. Afyonkarahisar’da gazeteciliği geliştirmek daha üst basamaklara çıkarmak adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
EN ETKİN DERNEKLERDEN BİRİ
AGD Yönetim Kurulu Başkanı Abdioğulları, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin kentteki etkin derneklerden biri olduğunu söyledi. Derneğin 220 üyesinin bulunduğunu ifade eden Başkan Abdioğulları, dernek olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Çalışan gazetecilerin hayata geçirilen projeler sayesinde mesleklerinde bilgi, tecrübe, sertifika ve yurt dışına gitme imkanı yakaladığını ifade eden başkan Abdioğulları, İl Müdürü Burcu’ya kentte aktif görev yapan gazeteciler adına taleplerini iletti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti