Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi Kumartaşlı, Şehitlik Ve Gaziliği Anlattı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Cumhuriyet Lisesi öğrencilerine şehitlik ve gazilik kavramlarını anlattı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109’ncu yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Anadolu Lisesinde söyleşi programı düzenlendi.

Söyleşi de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı lise öğrencilerine hitap etti.  Söyleşi programında; Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ali Ayyıldız, Müdür Yardımcısı Sadık Aygün, okul öğretmenleri ve 9’ncu sınıf öğrencileri hazır bulundu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide konuşan Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehitlik ve gazilik kavramlarını detaylarıyla anlattı. Kumartaşlı, Türk Milleti’nin nice zaferler kazanarak destansı mücadelelere imza attığını, bu destansı mücadelenin birinin de Çanakkale Deniz Zaferi olduğunu ifade etti. Program günün anısına çekilen toplu fotoğrafla tamamlandı.

Gazi Kumartaşlı, Şehitlik Ve Gaziliği Anlattı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti