Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 85. Yıl dönümünde Saygıyla Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da anma programı düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelenin

Kocatepe Parkı’nda başlayan anma törenlerinde Atatürk Anıtı’na Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Numan Yöner ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından çelenkler sunuldu.

 

Çelenk sun Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 85. Yıl dönümünde Saygıyla Anıldıumunun ardından saat 09.05’te Afyonkarahisar’ın çeşitli yerlerinde Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü tarafından sirenlerin çalınması ile birlikte Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile gönderde olan bayrağımız yarıya indirildi.

Milli mücadelenin tanığı, dört bir köşesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izleri olan Afyonkarahisar’da hayat durdu, kalpler Atatürk için attı.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizin kaderini değiştirecek o ilk adımı attığı şehir Afyonkarahisar, 85. ölüm yıl dönümünde Ata’sını saygı, minnet ve rahmetle andı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti