Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi’den Devlet Ana’ya Teşekkür

Pençe-Kilit Harekatı kapsamında bölücü terör örgütünün sızma girişimine karşılık verildiği sırada yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti

Pençe-Kilit Harekatı kapsamında bölücü

Pençe-Kilit Harekatı kapsamında bölücü terör örgütlerinin üs bölgesine sızma girişimi sırasında yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz ve eşi, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti. Piyade Uzman Onbaşı Yavuz, GATA’da kendisini ziyaret eden ve tedavi süreciyle yakından ilgilenen Vali Yiğitbaşı’na teşekkür etti.

SIZMA GİRİŞİMİNDE YARALANDI

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Çiğiltepe Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz, 12 Ocak 2024’te bölücü terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve engellenmesine yönelik olarak Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Pençe Kilit Harekâtında bölgeye sızmaya çalışan terör örgütleri ile çıkan çatışmada yaralanmıştı. Yavuz, ilk müdahalenin ardından Ankara GATA’da tedavi altına alınmış; tedavi bittikten sonra Afyonkarahisar’a gelmişti.

Gazi’den Devlet Ana’ya Teşekkür

“BU BAYRAĞI İNDİREMEYECEKLER”

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada “Görüş mesafesinin kısıtlı olmasından dolayı 9 silah arkadaşım şehit oldu, Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Elimizden geleni yaptık. Keşke şehit vermeseydik ve elimizden daha fazlası gelseydi. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutturmayacağız. Devletimiz daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde mücadeleye devam edecektir. Türk milleti bu bilinçle her zaman göreve devam edecek. Ben olmazsam bir başkasının bu görevi sonuna kadar yapacağından şüphem yok. Bu bayrağı hiçbir zaman indiremeyecekler” ifadelerini kullanmıştı.