Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziler ilk ziyareti Yurt’a yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
Gaziler ilk ziyareti Yurt'a yaptı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleri Belediye Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt’u ziyaret ettiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, ve beraberindekiler olağan genel kurul toplantısı sonrası ilk ziyaretlerini Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt’a gerçekleştirdiler.
Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, bundan sonraki toplantılara katılım göstereceklerini birlik beraberliği göstermek amacıyla ilk ziyaretlerini Engelliler Meclisine yaptıklarını kaydetti. Sivil toplum örgütlerinin kentlerde ve yerleşim yerlerinde önemli rol oynadıklarına işaret eden Kumartaşlı; “Bizlerde temsil ettiğimiz kişilerin haklarını ve sorunlarını hem savunmak hem dile getirmek üzere görev yapmaktayız. Bu anlamda birlik beraberlik içerisinde ortak problemleri nasıl giderebiliriz diye konuşmak üzere sizleri ziyaret ediyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Engeliler Meclisi Mesut Yurt, İsmail Kumartaşlı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Yurt; “Bir ilde sivil toplum örgütleri bir enstrüman gibi birbiriyle uyum içerisinde hareket etmeli. Böylece eksik ve aksaklıkların çözümünde katkıda bulunabilsin. Bizler bütün sivil toplum örgütleri ile toplantılar yapıyoruz. Birlikte hareket edilmesi gerektiğinin farkındayız. İlimizde bu anlamda katkıda bulunabiliyorsak, gazilerin ve engellilerin sorunlarını çözebiliyorsak ne mutlu bize.” diye konuştu. Engeliler Meclisi Mesut Yurt, engelli bireyler ile gazilerin ortak sorunları olduğunu söyledi. Gazilerin büyük çoğunluğunda uzuv eksikliği olduğuna dikkat çeken Yurt; “Gazi kardeşlerimizde bizlerle aynı kaderin bireyleriz. Afyonkarahisar’ı engelliler için yaşanılabilir il haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile birlikte olmayı birlikte hareket etmeyi teklif etmiştik. Kendileri de bu teklife cevap verdi. Teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti