Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazlıgöl Havası’ndan Vali Yiğitbaşına Teşekkür

Afyonkarahisar’ın şifalı sularıyla meşhur Gazlıgöl-Yaylabağı Termal Turizm bölgesinde termal otel işletmecileri, her yarıyıl tatili döneminde büyük sıkıntı oluşturan su kesintilerinin, alınan tedbirler sonucu bu yıl yaşanmadığını belirterek Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve yetkililere teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar’ın şifalı sularıyla meşhur

Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Başaran, her yarıyıl tatili döneminde büyük sıkıntı oluşturan su kesintilerinin, alınan tedbirler sonucu bu yıl yaşanmadığını belirterek, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve yetkililere teşekkür etti.

“YARIYIL TATİLİNDE KAPASİTE TAM DOLU”

Afyonkarahisar’ın şifalı sularıyla meşhur Gazlıgöl-Yaylabağı Termal Turizm bölgesinde termal otellerde yarıyıl tatilinde tam doluluğa ulaşıldı. Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Başaran konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İki haftalık tatil sürecinde Afyonkarahisar’da konaklamayı tercih eden tatilciler, hem ailece tatil fırsatını değerlendirmek hem de yılın vermiş olduğu stres yorgunluk ve çeşitli rahatsızlıklarına şifa bulmak için bölgemizi tercih etmektedirler.”

“ARTIK SU KESİNTİSİ YAŞANMIYOR”

Başaran, sözlerini şöyle tamamladı:

“Su kesinti sorunu yok. Özellikle her sömestr tatil döneminde ve kış aylarında AF-GAZJET A.Ş. tarafından jeotermal su dağıtım sisteminde yaşanan sorunlar artık geride kaldı. Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Gazlıgöl-Yaylabağı Jeotermal Havzasında, sahanın tek elden yönetilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması için yapmış olduğu doğru hamleler bölgenin sürdürülebilirliğine yönelik aldığı kararlar meyvelerini vermeye başladı. Bu sene su dağıtım sisteminde herhangi bir kesinti yaşanmadı. AFJET Genel Müdürü İsmail Kara ve AF-GAZJET teknik ekibine çalışmalarından dolayı bu vesile ile teşekkür ediyorum.”