Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazlıgöl’e 35 milyon liralık yatırım yaptık

Bu haberin fotoğrafı yok
Gazlıgöl'e 35 milyon liralık yatırım yaptık

Gazlıgöl Beldesi’nde bölgenin ilk termal ve içmece oteli olan 5 yıldızlı Pala’s Premium Otel 120 personel istihdam ediyor.

Pala’s Premium Otel Genel Müdürü Faruk Bulduk otelin 130 oda ve 350 yatak kapasitesi ile hizmete girdiğini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Otelimizde 120 personel istihdam ediliyor. Bu kişilerin çoğu Afyonkarahisarlı. Firma olarak 35 milyon liralık bir yatırımla bölgeye ilk 5 yıldızlı oteli kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Otelimizde bütün ihtiyaçlarımızı bölge esnafından karşılıyoruz. Böylece bu bölgeye ekonomik katkı sağlamış olacağımızı düşünü-yoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Otel odalarının mimari açıdan geniş olduğunu bildiren Bulduk, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Odalarımız ailelere uygun olarak di-zayn edildi. Aile odalarında Türk hamamı ve termal su ile dolabilen küvetlerimiz mevcuttur. Tuz terapi ve çamur banyo ünitelerimizde modern bir hizmet veri-yoruz. Türkiye’de bir ilk olacak olan estetik ve güzellik merkezimizi de çok yakın bir sürede hizmete açacağız”http://m.kocatepegazetesi.com/”şeklinde bilgi verdi.
Pala’s Premium Otel Genel Müdürü Faruk Bulduk, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Açılacak olan Zafer Havalimanı’na 35 kilometre mesafede bulunuyoruz. Havalimanı’nın açılması ile birlikte hem iç pazarda hem de dış pazarda bölgemiz ciddi bir hareketlilik yaşayacak”http://m.kocatepegazetesi.com/”dedi.
Bulduk şöyle devam etti; “http://m.kocatepegazetesi.com/”Otelimizde sauna, hamam, termal havuz, kapalı yüzme havuzu, açık havuz, buhar odası, bay ve bayanlara ait termal hamam, çocuk havuzu bulunuyor. Bölgenin ilk ve tek içmece termal oteliyiz. Sağlık Bakanlığı’ndan içmece olarak ruhsat alındı. Yüksek mineralli suyumuz başta romatizma ve dolaşım sistemi sendromu rahatsızlıkları olmak üzere pek çok rahatsızlığa iyi geliyor. Kızılay Madensuyu’nun çıktığı bölgede olmamızdan dolayı suyumuz mine-ral açısından son derece zengindir”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti