Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gel dediniz geldim, size ve teşkilata emanetim”

Dr. Mahmut Koçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekili Ali Özkaya’yı yetkilendirerek yaptığı davete icabet ettiğini söyledi. Koçak, “Afyonkarahisar benim sevdam. Benim ar damarım çatlamadı.” dedi

Dr. Mahmut Koçak, Cumhurbaşkanı

 

Gel dediniz geldim, size ve teskilata emanetim (2) Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar eski Milletvekili, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye eski Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak, öğleden sonra AK Parti’de düzenlediği toplantıda Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Talha Akkaya, Dr. Mahmut Koçak’ın Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını teslim aldı.
Dr. Mahmut Koçak, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlkokul, ortaokul ve lise arkadaşlarım, baba dostlarım başta olmak üzere beni yalnız bırakmayan bu kalabalığa teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bilindiği üzere uzun bir süre hicret dönemimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimizin yetkili kıldığı Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya’nın davetine Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim öncesi icabet ettim. Diğer partiden kan uyuşmazlığı nedeniyle ayrılmıştım. Genel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezinin verdiği görevleri karış karış gezerek yaptım. Dava arkadaşlarımla el ele gönül gönüle çalıştık. Çorak toprağın yağmurla kavuştuğu gibi kucaklaştık. Derdimiz Afyonkarahisar’a adam gibi hizmet etmek. 1990 yılında Ankara’da 33 yıl önce kapıyı açtığımdan beri hemşehrilerimin dertlerini, acılarını ve sıkıntılarını paylaştım. Menfaat paylaşmadım. Benim ar damarım çatlamadı. Afyonkarahisar benim sevdam.”