Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’Geleceğe İlk Adım” Başlıklı Zirve

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu tarafından “Geleceğe İlk Adım“ başlıklı zirve düzenlendi.
Kütahya Gençlik Merkezi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu tarafından gerçekleştirilen zirveye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, Etkining Kurucu Müdürü Yelcan Şahin, Motivasyon Tırı projesi yürütücüsü Kudret Armağan ve Eğitim Koçu Mehmet Aşık katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)

Zirvede öğrenciler, konuklardan kariyer ve eğitim alanları üzerine bilgi ve birikimlerini dinleme ve alanlarıyla ilgili sorular sorma fırsatı yakaladılar.
Zirvede bir konuşma yapan Prof. Dr. Cengiz Duran, öğrencilerin kariyer ve eğitim alanlarında başarılı ve önde gelen isimleri buluşmasının önemine değinerek bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Prof. Dr. Duran konuşmasının sonunda konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliği düzenleyen İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu’na teşekkür etti.
Etkinlik hakkında bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, zirvenin gençler için oldukça faydalı bir etkinlik olduğunu belirterek, “Gençlerimiz, bu zirvede alanında uzman kişilerden önemli bilgiler edindiler. Bu bilgiler, geleceklerini planlamaları ve hedeflerine ulaşmaları açısından oldukça önemlidir. Bu tür etkinliklerin devamını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti