Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geleceğin Maliye Bakanları’nı yetiştiriyorsunuz” – Kocatepe Gazetesi

“Geleceğin Maliye Bakanları’nı yetiştiriyorsunuz” – Kocatepe Gazetesi
"Geleceğin Maliye Bakanları'nı yetiştiriyorsunuz"

Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi Okul-Aile Birliği, okulun yeni müdürü Abdullah Cemal Tola’ya “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Okul-Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder, Tola’ya “Geleceğin Maliye Bakanları’nı yetiştiriyorsunuz” dedi

Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi Okul-Aile Birliği, 1 Şubat 2012 tarihi itibariyle okul müdürü olan Abdullah Cemal Tola’yı ziyaret etti. Okul-Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder, “Okulumuz, Afyonkarahisar’da güvenlik uygulamasını başlatan ilk okuldur. Sizin de hem öğretmenliğiniz, hem de idareceliğiniz sürecinde Afyonkarahisar’a ve okulumuza hizmetlerinizin olduğunu biliyoruz. Müdürlüğe atanmanız bizi mutlu etti” dedi.
Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi’nin büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Önder, “Bizim çocuklarımız, sizin de çocuklarınız. İnanıyorum ki siz burada geleceğin Maliye Bakanları’nı yetiştiriyorsunuz” diye konuştu.
1992’den bu yana Afyonkarahisar’da
Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Cemal Tola ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek okulların gelişmesinde ve başarıyı yakalamasında veli-öğrenci-öğretmen-yönetici arasındaki iletişimin gelişmesinin en entikili unsur olduğunu söyledi. Tola, “1992’de üniversiteyi kazanarak yaşamaya başladığı Afyonkarahisar’da öğrencilik yıllarımdan sonra öğretmenlik ve idarecilik de yaptım. 1 Şubat 2012 itirabiyle de müdür olarak atandım. Önümüzdeki dönemde, velilerimizle iletişim içinde olarak, bir başarı çıtası yakalamayı hedefliyoruz” dedi. Ziyarette, 1 Şubat 2012’de okulun başmüdür yardımcılığına atanan Alaaddin Yılmaz da hazır bulundu. (Kocatepe)