Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç doktorların eğitim çalışmaları sürüyor

Genç doktorların eğitim çalışmaları sürüyor
Genç doktorların eğitim çalışmaları sürüyor

AKÜ Tıp Fakültesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu üyeleri bu çalışmaya ek olarak üniversite tercihlerinde tıp fakültesini düşünen öğrencilere de bilgiler veriyor. Tıp fakültesini hedefleyen öğrencilere hedefe ulaşmak için gerekenler, tıp fakültesinde karşılaşacakları ortama yönelik öğütlerde veriliyor.
Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine iki ayrı seansta verilen eğitim hakkında bilgi veren Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi AKÜ Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu Yönetim Kurulu Üyelerinden Tuğba Coşkuner, 9. ve 10. sınıf öğrencilerine hijyen sunumu yaptıklarını belirtti.
Coşkuner şöyle konuştu: “Hijyen ve kişisel temizlik sunumlarımızın yanı sıra 11. ve 12. sınıf öğrencilerine de girecekleri LGS, YGS sınavları için motivasyon çalışmamız var. Motivasyon çalışmamız bir kaç gruba yönelik soru cevap şeklinde gerçekleşti. Tıp fakültesine girmeyi hedefleyen öğrencilere nasıl çalışmaları gerektiğini anlattık. Onların konumunda iken sınavlara ne şekilde çalıştığımız üzerine konuştuk. Çok samimi bir ortam oluştu. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi