Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler ve çocuklar futbol oynuyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Sandıklı Belediyesi, SANCİM Spor Akademi ile Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından iki yıldır organize edilen futbol turnuvası bu yıl “Ekrana Değil Akrana Koş” sloganı ile15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başladı

 

20 Takımın katıldığı turnuvada 8-9, 10-11, 11-12 yaş kategorisinde yaklaşık 100 çocuk mücadele ediyor. Futbol Turnuvası, birbirinden güzel maçların ve gollerin atıldığı, seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne oluyor. Sandıklı Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan maçlar sırasında ikram çeşmesi ile ücretsiz şerbet ve limonata ikramında bulunuldu.
“EKRANA DEĞİL AKRANA KOŞ”
Turnuvanın açılış vuruşunu yapan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Burada iki yıldır çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Günümüz teknoloji döneminde maalesef; bilgisayar, tablet, akıllı telefon ve televizyon bağımlısı olan bir genç nüfusumuz var. Evlatlarımızı bu bağımlılıklardan kurtarmak, çocuklarımızı, gençlerimizi spora teşvik etmek, mahalle aralarında unutulan akranlık (yaşıt) duygusunu tekrar çocuklarımıza aşılamak için bu organizasyonu hayata geçirdik. Turnuvamız için bizlere ilham kaynağı olan ‘Ekrana Değil Akrana Koş’ sloganı, çocuklarımızın, gençlerimizin kendi yaşıtlarıyla bu gibi organizasyonlara olabildiğince buluşmalarını, spor yaparak tablet, telefon, bilgisayar gibi onların vakitlerini harcayan cihazlardan uzak durmalarını bunun yanı sıra sosyal aktivite alışkanlıklarını kazanmalarını istiyoruz. Bu bağlamda bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize, turnuvada bize paydaşlık eden SANCİM Spor Akademi’ye, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Turnuva 27 Ağustosta yapılacak Final müsabakaları ile tamamlanacak.